9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets
Al meer dan 50 jaar betrouwbaar

Online pallets kopen & verkopen

Pallets kopen? Meer dan 600.000 pallets en aanverwante producten voorradig

pallets kopen terrein

Overtollige pallets?

Wij hanteren bij Palletcentrale
altijd de hoogste opkoopprijs
Euro pallets stapel

Offerte aanvragen

Wij bieden een totaaloplossing voor grootzakelijke ondernemingen.
blok pallets stapel

Populaire pallets

Verduurzaam uw Supply Chain in samen werking met de Palletcentrale

Wij brengen al 53 jaar gebruikte pallets terug de economie in. Dit zorgt op diverse wijzen voor CO2 reductie en een verkleining van de footprint van bedrijven.

Het gerenommeerde en onafhankelijke bureau CE Delft berekende voor ons hoe groot de CO2 reductie is die bedrijven met ons realiseren. Met zowel verkoop als inkoop van gebruikte pallets, verduurzaamt u bewezen uw supply chain.

De Palletcentrale verstrekt jaarlijks aan haar klanten een certificaat CO2 reductie.

co2 certificaat palletcentrale

Industrieel verpakken

De Palletcentrale, onderdeel van Foresco, wil een totaalpartner zijn voor haar klanten. Natuurlijk op het gebied van pallets. U kunt bij ons terecht voor al uw palletbenodigdheden.

Maar wij willen u ook goed bedienen op het gebied van industriële verpakkingen zoals transportkisten en maatwerk houten exportverpakkingen.

De packaging-experts van Foresco hebben a meer dan 50 jaar ervaring in industriële verpakkingen, die vanaf nu ingezet kan worden voor de klanten van de Palletcentrale. Voor u dus!

Industrieel verpakken - Foresco

Tevreden klanten

10

Ria

Amsterdam • 13/06/2024
9

Stevie van Rijn

Almere • 13/06/2024

Bekijk onze berichten

Pallets kopen, nieuw en gebruikt

Pallets kopen bij de Palletcentrale. De Palletcentrale biedt houten pallets, kunststof pallets, HT behandelde pallets (ISPM15), opzetranden, stellingvlonders en houtvezelpallets. Onze moderne palletfabriek, met een productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen pallets per jaar, produceert alle mogelijke standaard en klantspecifieke pallets. Met een breed assortiment, meerdere vestigingen en aanvullende diensten zorgen wij voor een totale pallet oplossing. Ook voor pallets inleveren en pallet inkoop.

Overtollige pallets opkopen

U kunt bij ons niet alleen pallets kopen maar ook verkopen. Uw oude pallets kunnen wij hergebruiken, recyclen of repareren. Of u nu eenmalige pallets, Europallets, CP pallets of andere pallets wilt verkopen, laat het ons weten. Door onze hoogste prijsgarantie bent u verzekerd van de hoogste prijs voor uw pallets. Heeft u overtollige pallets of wilt u gebruikte pallets verkopen? Klik dan op onderstaande button.