Maak een pallet meubel en win je aankoopbedrag terug!

Pallet meubels steeds populairder

Pallet meubelSinds de vernieuwing van onze website weten steeds meer mensen ons te vinden. Onze pallets worden naast transport / opslag en productie doeleinden ook steeds vaker gebruikt om een pallet meubel en andere pallet objecten van te maken voor in huis, in de tuin of op kantoor. Zowel voor binnen als buiten is men erg creatief met pallets, de meest originele ideeën worden uitgewerkt. Denk hierbij o.a. aan:

  • Loungebank van pallets
  • Tuinmeubels
  • Salontafel van pallets
  • Eetkamertafel van pallets
  • Bloembakken
  • Boekenplanken
  • Stoelen
  • Bed van pallets
  • Overige palletmeubels en objecten

Welke pallet voor je pallet meubel?

De meest gebruikte pallet voor meubelen en bedden is de Europallet. Deze pallets zijn 80 x 120 x 15cm, en allen identiek qua uitvoering. Hoeveel pallets je nodig hebt voor het maken van bijv. een loungebank heeft te maken met de grootte. Per onderdeel (zitvlak) kun je uitgaan van 2 of 3 pallets (afhankelijk van de gewenste hoogte) en 1 pallet voor de rugleuning. Via www.schuimrubberbetaalbaar.nl kun je een palletbank of loungeset compleet maken met mooie kussens.

Displaypallets van 60 x 80cm zijn heel geschikt om kleinere bloembakken of bijzettafels van te maken. 100 x 120cm blokpallets zijn goed inzetbaar voor het maken van o.a. een mooie tafel voor bij een loungeset.

Gebruikte pallets worden vaak voor meubelen in tuin gebruikt. Deze pallets zijn van gebruikt hout en hebben een rustieke uitstraling. Ben je toch op zoek naar een strakke nieuwe uitstraling adviseren wij om nieuwe pallets te gebruiken.

Onze pallets zijn gemaakt van onbehandeld hout. Om het mooi af te werken is het mogelijk om de pallets te schilderen met een (weerbestendige) verf.

Win je aankoopbedrag retour voor je pallet meubel!

Ben je van plan om binnenkort zelf pallet meubels te maken, bestel de pallets snel op onze website.

Zodra het palletmeubel gereed is stuur ons een paar leuke foto’s per e-mail en leg kort uit hoe je deze hebt gemaakt, je maakt dan kans op het aankoopbedrag terug te winnen!

28 juni maken wij een keuze uit de inzendingen, de maker van het meest originele en mooie meubel wint zijn of haar aankoopbedrag retour!