Nieuwe pallets nog efficiënter geproduceerd bij de Palletcentrale

Nieuwe pallets worden bij de Palletcentrale op grote schaal geproduceerd sinds 2012 op onze ultra moderne productielocatie in Sas van Gent.
Ondanks dat de Palletcentrale marktleider is in de Benelux op het gebied van gebruikte pallets wordt het marktaandeel nieuwe pallets ook steeds groter.

Continue vernieuwingen bij het productieproces voor nieuwe pallets

Het gehele technische bedrijfsproces is constant onderhevig aan veranderingen, de gehele ultra moderne productie lijn voor nieuwe pallets is opgebouwd uit modulaire elementen. Het grote voordeel hiervan is dat deze elementen continue vervangen kunnen worden zodat de nieuwste technische ontwikkelingen toegepast kunnen worden.

De afgelopen jaren zijn er diverse modulaire elementen vervangen in de productielijn door betere, efficiëntere en snellere modules. In 2015 zijn de volgende modules geïmplementeerd

  • supersnelle inktjet printer module
  • carrousel stapel module

Nieuwe dekkenmachine

Opnieuw wordt er een innovatieve module bijgeplaatst.

Wij zijn op zoek naar (technische ) verbeteringen in het gehele bedrijfsproces maar zeker in het productie proces. Onze machinebouwer Cama BV was op zoek naar een pionier om een ultra moderne, en nog niet eerder op de markt verschenen, dekkenmachine in gebruik te nemen.
Deze dekkenmachine heeft een dubbele output.

In samenwerking met onze machinebouwer Cama BV hebben wij deze modificatie in onze productielijnen geïmplementeerd.
Deze modificatie leid tot een output van nieuwe pallets die gemiddeld 10% hoger is met minimale omsteltijden. De netto output wordt hierdoor verhoogd.

Bent u geïnteresseerd nodigen wij u graag uit voor een bedrijfsbezoek!
Bel ons of mail om een afspraak te maken.