Pallets 70×100 cm

Pallets zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Ben je specifiek op zoek naar een pallet van 70 x 100 cm? Dan helpen we je graag met deze zoektocht. 70 x 100 cm pallets komen niet zo vaak voor, maar met 500.000 pallets op voorraad is er altijd wel een ander formaat pallet die hierbij dicht in de buurt komt. Verdiep je in de vele mogelijkheden van Palletcentrale en je vindt gegarandeerd een formaat pallet dat voldoet aan je eisen en wensen.

Bekijk onze pallets

Vergelijkbare formaten pallets

70 bij 100 cm pallets zijn van een uniek formaat. Hierdoor komen ze niet vaak voor en is het lastig om pallets met deze afmetingen in te kopen. Bij Palletcentrale hebben we met enige regelmaat pallets van 70 x 100 cm. Maar daarnaast hebben we nog veel meer vergelijkbare afmetingen in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een pallet van 73 x 93 cm of 68 x 117 cm.

Tweedehands pallets opkopen

Aangezien pallets van 70 x 100 niet zo vaak voorkomen, zijn wij altijd op zoek naar deze afmeting. Heb je pallets van dit formaat over? En wil je ze graag een tweede leven geven? Bij Palletcentrale komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen regelmatig pallets op van allerlei verschillende afmetingen en dus ook 70 x 100 cm.

Pallets van 70 x 100 cm online kopen

Bij Palletcentrale bieden we allerlei verschillende formaten pallets aan, waaronder 70 x 100 cm. Wil je deze graag online bestellen? Wij helpen je hier graag bij! Bekijk ons aanbod op de website en bestel de hoeveelheid pallets die je nodig hebt. Staat het juiste formaat er niet tussen? Of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.