9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Producent aardappelkisten

Wij zijn leverancier van kisten en pallets voor agrarische bedrijven in de AGF-sector. Wij maken aardappelkisten geheel op maat op basis van aangeleverde specificaties.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op.

aardappels in kist
aardappelkisten heftruck
Icon of a play button
Locatie Moerdijk
aardappelkisten


Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor een breed assortiment aan pallets, houtenverpakkingen en houten maatwerk producten. Zoals ook de aardappelkist. Op onze productielocatie in Hardinxvel-Giessendam maken wij aardappelkisten geheel volgens uw specificaties. Niet alleen de afmetingen, maar ook bedrijfslogo, handvatten en speciale scharnieren kunnen worden aangebracht.

onze hoge kwaliteitsproducten kennen een lange levensduur. De aankoop van uw kisten bij de Palletcentrale is hiermee een goede investering. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring binnen de hout industrie.

Standaard kisten & maatwerk

De aardappelkisten worden geleverd in een aantal standaard maten. Echter is het ook mogelijk om een op maat gemaakte aardappelkist te laten maken. De standaard afmetingen zijn (DxBxH):

  • 100 x 120 x 105 cm (Licht)
  • 110 x 140 x 125 cm (Medium)
  • 120 x 160 x 125 cm (Zwaar)

Constructie aardappelkisten

De kist is extra verstevigd met schoren en middenstijlen. De aardappelkist wordt uitgevoerd in geschaafd Noord Europees Vurenhout. Standaard wordt de kist voorzien van afgeschuinde hoeken en een schrijfvlak. De hele aardappelkist is genageld met gegalvaniseerde slagschroeven. Door gebruik te maken van de beste materialen en de jaren lange kennis van de Palletcentrale is de levensduur van een aardappelkist lang. Voor de aardappelkist wordt er speciaal een pallet geproduceerd die voldoet aan de eisen van de klant.

Aardappelkist bestellen?

Heeft u vragen over onze aardappelkisten of wilt u een offerte aanvragen voor een aardappelkist? Neem dan contact met ons op via de telefoon of email. Of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan voor u klaar

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie nodig heeft.

advies aardappelkist

 

Wat zijn aardappelkisten?

Aardappelkisten worden voornamelijk gebruikt, de naam zegt het al, voor het opslaan en vervoeren van aardappelen. Uiteraard zijn deze kisten niet alleen geschikt voor aardappelen. De kisten zijn zeer sterk en kunnen daarom oplossing bieden voor vele transporthandelingen. Aardappelkisten zijn uiterst geschikt om te stapelen hierdoor zijn ze makkelijk op te slaan als u ze niet gebruikt en te gebruiken als opbergkisten.

Aardappelkist pallet

Veel gestelde vragen over aardappelkisten

Aardappelkisten worden gebruikt voor de opslag en transport van aardappelen. Om deze reden worden de kisten veelvuldig gebruikt binnen de agf-sector. Naast aardappels kunnen de kisten ook gebruikt worden voor andere goederen. De kisten zijn zeer sterk en eenvoudig te stapelen.

De kisten worden opgebouwd vanaf een pallet. Vervolgens wordt door middel van vurenhout de kist gemaakt. Deze wordt verstevigd door schoren, middenstijlen en slagschroeven. 

De aardappelkist is beschikbaar in drie standaardafmetingen. Een lichte variant met een afmeting van 100x120x105 cm. Een medium variant met een afmeting van 110x140x125 cm. En een zware variant met een afmeting van 120x160x125 cm. Daarnaast kunnen de kisten naar wens op maat gemaakt worden.

Aardappelkisten koopt u bij de Palletcentrale. Standaard afmetingen, maar ook kisten volledig naar wens met specifieke maten, onderdelen en uw bedrijfslogo kunnen worden gerealiseerd. Neem gerust contact per mail of telefoon of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.