9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Wegwerppallets in welke situatie?

Een wegwerppallet biedt veel voordeel in verschillende situaties. Met name bij export is dit een veelgebruikte variant pallet. Dit omdat de pallets na gebruik vaak niet retour worden gestuurd, maar worden vernietigd. Het is in zo’n situatie jammer om herbruikbare pallets te verzenden. Daarnaast zijn eenmalige pallets een stuk lichter dan reguliere pallets, wat bevorderlijk is voor de transportkosten. Hierdoor kunnen pallets in veel verschillende situaties voordelen opleveren. Dit maakt ook dat eenmalige wegwerp pallets ontzettend populair in gebruik zijn. Benieuwd naar nog meer voordelen van deze unieke soort pallet? Onze specialisten vertellen het u graag! Zo weet u zeker of wegwerppallets wel echt hetgeen zijn waar u naar op zoek bent.

Online wegwerp pallets kopen

Wilt u graag online wegwerp pallets kopen? Dan bent u bij Palletcentrale aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment met pallets in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de afmeting die u nodig heeft, kunt u in onze voorraad op zoek gaan naar een pallet die aansluit bij uw eisen en wensen. Vind u het lastig om zelf een inschatting te maken? Raadpleeg dan ons team van specialisten. De experts van Palletcentrale hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder met persoonlijk advies op maat.

Veel gestelde vragen over Wegwerppallets

Wegwerppallets zijn eenmalige pallets. Dit zijn pallets die één of enkele keren gebruikt kunnen worden. De pallets zijn hierom ideaal wanneer ze niet retour geleverd zullen worden. Wegwerppallets zijn veelal licht in gebruik, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor transport waar geen hoge draagkracht voor benodigd is.

Een wegwerppallet kost ca. €4,95.