9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Aanbiedingen

Goedkope pallets koopt u online bij de Palletcentrale. Op deze pagina vindt u onze pallet aanbiedingen. Vanaf €700,- geen transportkosten. Anders slechts €75,-. Goedkope pallets vind u bij Palletcentrale, uw pallet specialist!
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Goedkope pallets

Wilt u goedkope pallets kopen? Voor goedkope pallets bent u bij de Palletcentrale aan het juiste adres. Er is een divers assortiment beschikbaar die bestaat uit houten pallets en kunststof pallets. Zo zijn er onder de houten pallets voordelige pallets verkrijgbaar in de vorm van blokpallets tot aan balkpallets. Naast houtenpallets zijn er ook goedkope pallets van kunststof in ons aanbod opgenomen. Ook dit aanbod loopt uiteen in verschillende maten, draagkracht en budget.

Het aanbod van goedkope pallets is opgebouwd door gebruikte pallets, welke in goede staat verkeren, in het assortiment op te nemen. Door gebruikte pallets aan te schaffen levert uw onderneming een positieve bijdrage aan de circulaire economie. Goedkope pallets kopen doet u bij Palletcentrale!

Houten pallets kopen

Houten pallets zijn er in allerlei soorten en maten, van blokpallets tot balkpallets. Toch opzoek naar PEFC houten pallets of  pallets die voldoen aan de ISPM15 richtlijnen doordat het hout HT (HeatTreated) is behandeld? Bij Palletcentrale verkopen we alle type pallets en hebben we deze in grote aantallen op voorraad. Wilt u advies inwinnen? Laat één van onze medewerkers u dan assisteren bij de keuze in pallets. Contact opnemen kan via het contactformulier of per telefoon.

Kunststof pallets kopen

De Palletcentrale biedt een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte kunststof pallets. Pallets van kunststof zijn er in vele maatvoeringen en typen. Van lichte export pallets tot kunststof pallets voor in hoogbouwstellingen en vriesruimtes. Afhankelijk van uw budget, gewenste draagkracht en de wijze van gebruik kunt u een keuze maken uit vele verschillende uitvoeringen en materialen (LDPE / HDPE / PP/PO of een mix hiervan).