9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Voordelen van karton pallets

Pallets van karton bieden veel voordelen ten opzichte van andere materialen zoals hout, houtvezel en kunststof. Zo hebben kartonnen pallets geen HT behandeling nodig, omdat deze worden gemaakt van 100% natuurlijk golfkarton. Dit brengt het voordeel mee dat karton pallets uitermate geschikt zijn voor transport buiten Europa. Heeft u een zending die naar Canada, China of bijvoorbeeld de Verenigde Staten gaat? Dan is naast de juiste certificering het gewicht natuurlijk ook belangrijk. Ook hiermee zit u helemaal goed als u kiest voor kartonnen pallets. Deze zijn licht in gewicht en daardoor met uitstek geschikt voor transport, zowel binnen als buiten Nederland en Europa.

Karton pallets van Kaypal

Bij Palletcentrale hebben we verschillende karton pallets van Kaypal. In tegenstelling tot houten pallets en kunststof pallets, hebben we bij karton pallets geen tweedehands varianten beschikbaar. Onze kartonnen pallets zijn nog helemaal nieuw en bevatten dus ook geen gebruikssporen of beschadigingen. Deze lichtgewicht pallets kunnen makkelijk tot 600 kg dragen. Dit maakt pallets van karton ideaal om te gebruiken voor transport per vliegtuig, maar natuurlijk ook per vrachtwagen. De Kaypal pallets zijn verkrijgbaar in een 2-weg of 4-weg variant en in verschillende afmetingen. Het dynamisch draagvermogen varieert tussen de 100 kg en 500 kg, afhankelijk van het formaat van de pallet.

Kartonnen pallets koopt u online!

Bij Palletcentrale helpen we u graag verder als u op zoek bent naar kartonnen pallets. Kunt u het juiste formaat niet vinden of heeft u een specifieke vraag over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met persoonlijk advies op maat. Ontdek de vele voordelen van karton pallets en plaats vandaag nog een bestelling!