9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houten kisten en kratten

Heeft u een houten kist of krat nodig die u makkelijk kunt gebruiken op een pallet? Dan bent u bij palletcentrale.nl aan het juiste adres. Naast het leveren van pallets hebben wij een compleet aanbod kisten en kratten, allemaal gemaakt van hout. Wij bieden verschillende formaten palletkisten en kratten aan. Naast de gebruikte kisten en kratten produceren wij op basis van iedere gewenste specificatie. Dus welke logistieke klus u ook heeft of welke zaken u ook wilt vervoeren, neem contact met ons op om samen te kijken naar de specifieke wensen die u heeft Neem contact op met onze verkoop afdeling voor het volledige aanbod kisten en kratten. Niet alle voorraad staat op onze shop. 
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Houten kist volgens ISPM15 richtlijnen

Alle kisten en kratten kunnen wij leveren conform ISPM15 richtlijnen. Bij het exporteren buiten Europa is dit een vereiste. Twijfelt u of de palletkisten en -kratten wel of niet behandeld dienen te zijn? Lees dan eens de internationale eisen door op SMHV.nl. Zij geven meer informatie over houten verpakkingen en of ze wel dan niet voldoen aan de ISPM15 richtlijnen. Heeft u vragen over onze houten kisten of kratten, dan is het altijd mogelijk om via onze website een chat te starten maar u kunt ons ook mailen of bellen.

Verschillende afmetingen en typen houten kisten

Bij palletcentrale.nl hebben wij een compleet aanbod aan houten kisten en kratten. Net als bij onze pallets heeft u de keuze uit nieuwe of gebruikte houten kisten of kratten. In onze overzichtelijke webshop is het altijd duidelijk vermeld of het gaat om een nieuw of gebruikt exemplaar.

Kisten en kratten van Betonplex

Bent u op zoek naar een houten kist van betonplex, dan vind u deze terug in ons assortiment. De houten kist die wij voeren is gemaakt van 18 millimeter betonplex plaatwerk en heeft een binnenafmeting van 120 x 100 x 83 centimeter. De houten kist is gemaakt van een pallet met vaste rand en zoals gezegd verder opgebouwd uit betonplex platen. De hoeken zijn voorzien van stalen profielen, hierdoor ontstaat een zeer stevige constructie die zeker tegen een stootje kan. U kunt de palletkisten per stuk bestellen maar het is ook mogelijk om grotere aantallen te bestellen, hiervoor hanteren we een staffelkorting.

Houten exportkisten met deksel

Zoekt u een houten exportkist? Deze is ook terug te vinden in ons assortiment. De binnenafmetingen van deze kist zijn 195 x 96 x 74 centimeter. De zijkanten van de exportkist zijn vast en de deksel is afneembaar. Deze deksel zit aan de voorkant van de kist en door het gemakkelijke bevestigingssysteem is deze gemakkelijk te gebruiken. De kisten worden vooral gebruikt voor het beschermen van waardevolle spullen tijdens weg- zee- en luchttransport. Meten we de kist inclusief pallet, dan is deze 103 centimeter hoog. De buitenmaten van deze houten exportkist zijn 203 x 103 x 95 centimeter. We leveren de kist inclusief deksel en de kist is standaard HT behandeld.

Compleet assortiment

Een houten krat is ook terug te vinden in ons complete assortiment. Deze kunnen wij leveren in twee verschillende maten, het gaat dan om kratten met een afmeting van 100 x 120 x 97 centimeter of 100 x 120 x 85 centimeter. Leveren we meerdere kratten bij u op locatie, dan zal u een mix van de verschillende maten ontvangen. En in dit geval spreken we over de buitenmaten van de houten krat. Verder zijn deze houten kratten open aan de bovenkant. Levering van de kratten is door heel Nederland mogelijk. Komt u de kratten liever zelf bij ons ophalen, dan is dat mogelijk maar dan alleen op onze locatie in Moerdijk. Op de andere locaties is het niet mogelijk om deze houten kratten af te halen.

Hoge palletkisten bij Palletcentrale.nl

Heeft u een transportklus waarbij u goederen moet vervoeren die vrij hoog zijn, dan kunnen onze houten kisten uitkomst bieden. In ons assortiment is een houten kist opgenomen die maar liefst meer dan 2 meter hoog is. De binnenafmetingen van de houten kist die wij voeren zijn 95 x 87 x 219 centimeter. Ook hier gaat het om een exportkist met een afneembaar deksel aan de voorzijde van de kist. De deksel is volledig demonteerbaar en ook de zijkanten van deze kist kunnen gedemonteerd van de pallet worden. Het eenvoudige bevestigingssysteem maakt het gemakkelijk om de kist snel opnieuw op te zetten. Ook deze kisten zien we veel terug in het weg- zee- en luchttransport en dan vooral voor het vervoeren van waardevolle spullen. De kist is inclusief de houten pallet 237 centimeter hoog en zijn standaard HT behandeld.

Bestel gemakkelijk en snel houten kisten of kratten in onze webshop!

Wilt u graag nieuwe of gebruikte houten kisten kopen? In onze webshop kan u direct uw bestelling doorgeven aan onze klantenservice en online inboeken. Wij gaan direct met uw order aan de slag en zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt geleverd. Bestellingen voor houten kisten worden uiterlijk binnen 3 werkdagen geleverd. Een dag voor de levering krijgt u hier bericht van. Bestellingen worden doorgaans tussen 08.00 en 18.00 uur geleverd. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een 24-uurs levering: plaatst u de bestelling op een werkdag voor 15.00 en rekent u deze direct af, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

Welke houten kist of krat u ook wilt kopen, plaats rechtstreeks uw bestelling en wij zorgen voor 100% beschikbaarheid.

Veel gestelde vragen over houten kisten en kratten

Houten kisten en kratten zijn niet standaard uitgevoerd met een HT-behandeling. Desgewenst kan wel elke kist een HT-behandeling ondergaan, waardoor de kist of krat voldoet aan de ISPM15 eisen.

Houten kisten en kratten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Standaard hebben wij houten kisten en kratten op voorraad die eenvoudig op een pallet te plaatsen. Dit zijn afmetingen van pallets die veel gebruikt worden, zoals 80 x 120 cm en 100 x 120 cm pallets. Zit uw maat voor een kist er niet tussen in het assortiment? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken waarbij wij uw maatwerk kist kunnen realiseren.