9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Kuubskisten

Een kuubskist kan voor vele doeleinden gebruikt worden. U kunt een kuubskist bijvoorbeeld gebruiken om aardappels in te vervoeren. Of witlof, pootgoed en andere soorten knollen. Een kuubskist heeft een afmeting van een hele, halve of meerdere kubieke meters. De afmeting die u nodig heeft hangt af van de goederen die u gaat vervoeren. Kuubkisten zijn te koop in verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten of kunststoffen kuubskist.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Kuubskisten kopen

Bent u op zoek naar kuubskisten? Dan bent u bij Palletcentrale aan het juiste adres! Wij verkopen kuubkisten in verschillende maten en materialen. Bij ons zijn niet alleen gebruikte kuubskisten te koop, maar ook nieuwe kuubskisten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over!

Kuubskisten zijn efficiënt en makkelijk in gebruik

Kuubskisten zijn makkelijk op elkaar te stapelen wat ruimte bespaart en zorgt voor een efficiënte opslag. Dit komt door de standaard afmetingen die worden gebruikt bij een kuubskist. Het is zelfs mogelijk om kuubskisten van verschillende maten makkelijk om elkaar te stapelen. De kisten hebben en afmeting die is afgestemd op de ruimte in een vrachtwagen. Zo bespaart u ruimte in de opslag en in de vrachtwagen.

Kiest u voor een houten of kunststof kuubskist?

Beide kisten hebben voor en nadelen. Een houten kuubskist kan minder goed tegen vocht dan een kunststof kuubskist. Bovendien is een kunststof kist hygiënischer. Dit komt doordat u bij een houten kist last kunt hebben dan houtsplinters die op of in de producten gaan zitten. Bovendien is een houten kist moeilijker om schoon te maken dan een plastic exemplaar. Een voordeel van hout is dat het product erg duurzaam is makkelijk te repareren.

Het is van belang om goed af te wegen welke producten u gaat vervoeren om vervolgens een keuze te maken uit de verschillende opties.

Bestel kuubkisten online bij Palletcentrale

Heb jij een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide assortiment? Bij Palletcentrale helpen we u graag! Bij ons bestelt u makkelijk uw nieuwe kisten online. Kies bijvoorbeeld voor kuubskisten die gebruikt zijn. Onze gebruikte kuubskisten kunnen lichte sporen van gebruik vertonen, maar ze zijn nog altijd functioneel. Deze kuubskisten zijn goedkoop en bovendien zijn ze duurzaam.

U bestelt de kisten makkelijk via de website. Kies het aantal kisten dat u nodig heeft en plaatst de bestelling vervolgens in uw winkelmand. Bij een bestelling van boven de €550 euro worden de kisten gratis geleverd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te komen afhalen.

Ontdek Palletcentrale

Bij palletcentrale leveren we pallets. We verkopen pallets en kopen ze op. En dat niet alleen! We bieden maat pallets aan vanuit onze eigen fabriek. Daarnaast kopen we pallets op tegen de hoogste inkoopprijs. Met meer dan 50 jaar ervaring en onze enorme voorraad pallets kunnen we de beschikbaarheid van uw pallets altijd garanderen. Verder kunnen we zorgen voor een snelle levering en voldoen we aan alle kwaliteitsstandaarden.

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar +31 (0) 168 357010 het is ook mogelijk om te mailen naar info@palletcentrale

Veel gestelde vragen over kuubskisten

Kuubskisten zijn kisten met afmetingen van halve, hele of meerdere kubieke meters. De kisten zijn geschikt om verschillende goederen in op te slaan zoals groenten en fruit in de AGF-sector. De kisten zijn beschikbaar in hout en kunststof.

De Palletcentrale heeft een ruim assortiment in kuubskisten voor u beschikbaar. Houten en kunststof varianten in verschillende afmetingen. 

Het is afhankelijk van het soort kuubskist of deze voldoet aan de ISPM15 normen. Houten varianten voldoen hier namelijk alleen aan wanneer ze een HT-behandeling hebben ondergaan. De Palletcentrale is in staat om de kisten een HT-behandeling te laten ondergaan. Kunststof kuubskisten voldoen standaard aan de ISPM15 normen vanwege het materiaal.