9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Kunststof kuubskisten

Ben jij op zoek naar één of meer kunststof kuubskisten voor thuis of voor je bedrijf? Dan ben jij bij Palletcentrale aan het juiste adres! Palletcentrale is namelijk niet alleen marktleider in de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets, wij beschikken ook over een ruim assortiment kuubskisten. Onze kunststof kuubskisten, ofwel palletboxen, zijn ideaal voor het vervoeren van goederen zoals levensmiddelen, fruit en groenten.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Kunststof kuubskisten kopen

Met de kunststof kuubskisten van Palletcentrale ben jij verzekerd van een efficiënte opslag. Dankzij de standaardafmetingen van onze kuubskisten zijn zij eenvoudig te stapelen. Bovendien zijn de afmetingen ingericht op de ruimte van een vrachtwagen. Om het jou nog iets makkelijker te maken beschikken diverse kuubskisten over sledes en andere over poten. Onze kuubskisten met 3 sledes lenen zich perfect om in een stelling geplaatst te worden. De kuubskisten voorzien van 4 poten zijn juist makkelijk te verplaatsen met een pompwagen. Ben jij nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden van onze plastic kuubskisten? Wil jij graag dat één van onze specialisten jou van meer informatie voorziet? Dit doen wij graag! Neem simpelweg contact met ons op door te bellen naar +31 168 357 010 en krijg het advies wat jij zoekt.

Plastic kuubskisten

Onze kunststof ofwel plastic kuubskisten zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Zo vind je in ons assortiment de standaard palletboxen met een volume van 535 liter, maar ook onze ‘big boxen’ van maar liefst 670 liter! Onze ‘big boxen’ hebben zelfs een draagvermogen van 750 kg! Dit maakt ze perfect voor het vervoeren van producten in grote aantallen. Onze kunststof kuubskisten zijn niet geschikt voor de opslag van vloeistoffen.

Onze kuubskisten zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof, ofwel polyehyleen. HDPE is één van de meest gebruikte kunststoffen ter wereld en leent zich, door het lage smeltpunt, perfect om te bewerken en te recyclen—ofwel, het juiste materiaal voor een kunststof kuubskist van Palletcentrale! De binnenkant van onze kuubskisten zijn geheel vlak waardoor ze perfect zijn voor industriële toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van groenten en fruit, of juist aan kleine goederen die niet blijven liggen op een losse pallet. Door de verwerking van hoogwaardig HDPE zijn de kuubskisten makkelijk schoon te maken waardoor ze zeer geschikt zijn voor de opslag van levensmiddelen.

Kunststof kuubskisten bestellen bij Palletcentrale

Heb jij een keuze kunnen maken in ons ruime assortiment kunststof kuubskisten? Bestel dan eenvoudig jouw nieuwe kunststof kuubskist online bij Palletcentrale! Vergeet ook niet om een bijpassende deksel te bestellen zodat jij zeker weet dat jouw producten veilig zijn opgeslagen. Plaats eenvoudig jouw kuubskisten in het winkelmandje en start het betaalproces. Bij bestellingen van meer dan €550,- komen wij zelf gratis de kuubskisten bij jouw thuis of op het bedrijf bezorgen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de kuubskisten bij ons op te komen halen. Palletcentrale is gevestigd in diverse locaties in Nederland dus kijk via ons eenvoudig overzicht welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit.