9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Gebruikte pallets

Gebruikte pallets zijn er in allerlei soorten en maten, van blokpallets tot balkpallets en van CP pallet tot EPAL euro pallet, of bent u opzoek naar PEFC houten pallets of pallets die voldoen aan de ISPM15 richtlijnen doordat het hout Heat Treated is behandeld? Bij de Palletcentrale tweedehands pallets kopen? Bij Palletcentrale verkopen we alle type tweedehands pallets en hebben we deze in grote aantallen op voorraad. Wilt u advies welke gebruikte pallets de beste optie zijn, laat dan één van onze medewerkers u assisteren. Contact opnemen kan via het contactformulier of door ons te bellen.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Kopen en verkopen van gebruikte pallets

Heeft u bij u in het bedrijf een hoek in het magazijn met gebruikte pallets? Wilt u van deze overtollige pallets af? Verkoop ze dan aan palletcentrale.nl. Palletcentrale verkoopt tweedehands pallets, produceert nieuwe pallets en koopt overtollige pallets op. Wij bieden de hoogste opkoopprijs voor gebruikte pallets, ook als het om pallets gaat. Houten pallets zijn bijzonder milieuvriendelijk, zijn recyclebaar en gemaakt van een onuitputtelijke grondstof. Productiebossen leveren hout waarvan onder andere de pallets worden gemaakt. Wanneer de gebruikte pallets kapot zijn, kunnen ze gerepareerd worden naar originele staat. De pallets die niet meer te repareren zijn dienen als grondstof voor de groene stroommarkt. De carbon footprint van houten pallets is gunstiger dan die van kunststof pallets.

ISPM15 gebruikte pallets kopen

Vanuit palletcentrale.nl kunnen wij alle pallets ook HT (HeatTreated) leveren conform ISPM15 richtlijnen. Bij het exporteren buiten Europa is dit een vereiste. Twijfelt u of de gebruikte houten pallets wel of niet behandeld dienen te zijn? Lees dan de internationale eisen door. Welke pallet u ook wilt kopen, plaats rechtstreeks uw bestelling en wij zorgen voor 100% pallet beschikbaarheid.

Veel gestelde vragen over Gebruikte pallets

De prijzen van gebruikte pallets variëren. Dit heeft met de eigenschappen van de pallets te maken. De afmeting, kwaliteit en beschikbaarheid zijn belangrijke factoren die de prijs bepalen.

Gebruikte pallets kunnen sporen van gebruik vertonen. De pallets kunnen dus licht beschadigd of vervuild zijn. Daarentegen zijn gebruikte pallets ten alle tijden functioneel bruikbaar.