9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Euroboxen

Wilt u het magazijn van uw bedrijf beter ordenen? Kies dan voor één van de euroboxen van Palletcentrale. Met een goed georganiseerd magazijn bespaart u immers ruimte en tijd, en geef toe: wie wil dat nou niet? Met de euroboxen, ook wel stapelboxen genoemd, van Palletcentrale kunt u eenvoudig al uw goederen sorteren. Het magazijn blijft geordend en opgeruimd waardoor alle goederen eenvoudig terug te vinden zijn. De boxen van Palletcentrale zijn gemaakt van polypropeen (PP) waardoor zij geschikt zijn voor het vervoeren van levensmiddelen als fruit en groeten. Uiteraard zijn onze boxen ook zeer geschikt voor het verplaatsen van kleine goederen die niet passen op een pallet.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Euroboxen kopen bij Palletcentrale

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden van onze euronorm boxen? Wilt u graag dat één van onze specialisten u van meer informatie voorziet? Dit doen wij graag! Neem simpelweg contact met ons op door te bellen naar +31 168 357 010 en krijg het advies wat u zoekt.

Stapelboxen of euroboxen

De boxen van Palletcentrale voldoen aan de eisen van de euronorm—vandaar de naam ‘euroboxen’. De euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering voor kunststof bakken. Deze maatvoering wordt in heel Europa gebruikt. Door het hanteren van deze standaard maten passen onze euroboxen perfect in het ruim van een vrachtwagen. Door de inkepingen in de boxen zijn de boxen eenvoudig op elkaar te stapelen en blijven zij stabiel. Bovendien zijn onze stapelboxen zuur- en loogbestendig, koud- en warmte bestendig én geschikt voor transportbanden.

Onze boxen beschikken over afmetingen van 60 x 40 x 32 cm en een volume van 66 liter. Dankzij de gladde binnenkant zijn deze boxen ideaal voor het vervoeren en opslaan van diverse goederen. De boxen zijn te verkrijgen vanaf 1 pallet voor €10,25 per stuk tot en met 45 pallets voor €8,90 per stuk. Wanneer u meer dan 45 stapelboxen wilt bestellen kan dit uiteraard ook! Vraag dan direct een offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel.

Euroboxen bestellen bij Palletcentrale

Heeft u één van de euroboxen van Palletcentrale uitgekozen? Plaats dan eenvoudig de box in uw winkelmandje en start met het betaalproces. Bij Palletcentrale kunt u een bestelling plaatsten wanneer het bestelbedrag hoger is dan €175,-. Bij een bestelling van meer dan €550,- komen wij zelf gratis de euroboxen bij u thuis of op het bedrijf bezorgen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de boxen bij ons op te komen halen. Wij zijn gevestigd in diverse locaties in Nederland dus kijk via ons eenvoudig overzicht welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Veel gestelde vragen over Euroboxen

Euroboxen zijn kunststof bakken waar goederen in opgeslagen kunnen worden. Door de afmetingen waarin ze uitgevoerd worden zijn ze eenvoudig te plaatsen op europallets. Om deze reden worden het euroboxen genoemd.

Euroboxen worden uitgevoerd in 80×60 cm, 60×40 cm en 40x30cm. Hierdoor passen ze in meervoud eenvoudig op een europallet van 80x120cm. 

Euroboxen koopt u bij de Palletcentrale. Wij hebben verschillende afmetingen van de euroboxen in ons assortiment opgenomen, zowel open als gesloten euroboxen.