9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 8,9
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Euroboxen kopen

Ben jij nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden van onze euronorm boxen? Wil jij graag dat één van onze specialisten jou van meer informatie voorziet? Dit doen wij graag! Neem simpelweg contact met ons op door te bellen naar +31 168 357 010 en krijg het advies wat jij zoekt.

Stapelboxen of euroboxen

De boxen van Palletcentrale voldoen aan de eisen van de euronorm—vandaar de naam ‘euroboxen’. De euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering voor kunststof bakken. Deze maatvoering wordt in heel Europa gebruikt. Door het hanteren van deze standaard maten passen onze euroboxen perfect in het ruim van een vrachtwagen. Door de inkepingen in de boxen zijn de boxen eenvoudig op elkaar te stapelen en blijven zij stabiel. Bovendien zijn onze stapelboxen zuur- en loogbestendig, koud- en warmte bestendig én geschikt voor transportbanden.

Onze boxen beschikken over afmetingen van 60 x 40 x 32 cm en een volume van 66 liter. Dankzij de gladde binnenkant zijn deze boxen ideaal voor het vervoeren en opslaan van diverse goederen. De boxen zijn te verkrijgen vanaf 1 pallet voor €10,25 per stuk tot en met 45 pallets voor €8,90 per stuk. Wanneer jij meer dan 45 stapelboxen wilt bestellen kan dit uiteraard ook! Vraag dan direct een offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel.

Euroboxen bestellen bij Palletcentrale

Heb jij één van de euroboxen van Palletcentrale uitgekozen? Plaats dan eenvoudig de box in jouw winkelmandje en start met het betaalproces. Bij Palletcentrale kan jij een bestelling plaatsten wanneer het bestelbedrag hoger is dan €175,-. Bij een bestelling van meer dan €550,- komen wij zelf gratis de euroboxen bij jouw thuis of op het bedrijf bezorgen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de boxen bij ons op te komen halen. Wij zijn gevestigd in diverse locaties in Nederland dus kijk via ons eenvoudig overzicht welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit.