9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Palletboxen

Bent u op zoek naar palletboxen voor logistiek en opslag, nieuw of gebruikt? Palletcentrale.nl biedt een breed assortiment aan kunststof palletboxen in diverse uitvoeringen voor uw logistieke behoeften. Palletboxen hebben vaak eenzelfde formaat als een pallet, waarbij 80 x 120 cm en 100 x 120 cm het meest voorkomen. U kunt onze palletboxen online bestellen, een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen. Met ons makkelijke menu komt u op de juiste categorie. Daar vindt u ook nog de optie om filters aan te klikken. Zo heeft u snel de juiste palletboxen gevonden.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Kunststof palletboxen voor opslag en transport

Palletboxen – ook wel paloxen genoemd – bieden optimale bescherming voor uw goederen tijdens het transport van grote producten op een pallet. Met kunststof palletboxen blijven uw kostbare goederen op de juiste plek, en staan uw goederen steviger in vergelijking met een houten pallet. Dankzij hun sterke constructie en opslagcapaciteit zijn ze ideaal voor magazijnen. De palletboxen zijn eenvoudig te stapelen, wat resulteert in een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte. En wanneer u de palletboxen niet gebruikt, kunnen ze moeiteloos worden ingeklapt, waardoor ze nauwelijks ruimte innemen.

Materiaal palletboxen

Er bestaan houten en kunststof palletboxen. De houten palletboxen gaan in de meeste gevallen minder lang mee en beschikken over een mindere kwaliteit dan kunststof palletboxen. Hiernaast bestaan er ook stalen palletboxen, naast dat ze stevig en van goede kwaliteit zijn hebben ze ook een stuk hogere prijs.

HDPE kunstof palletboxen

Palletcentrale biedt enkel palletboxen aan die worden gemaakt van HDPE-kunststof. HDPE is een afkorting voor Polyethyleen kunststof, en is één van de meest gebruikte kunststoffen wereldwijd. Doordat dit kunststof een laag smeltpunt heeft is het erg makkelijk te bewerken en ook te recyclen. HDPE Palletboxen kennen dan ook diverse voordelen:

  • Waterdicht
  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Recyclebaar

Verschillende uitvoeringen van de pallet box

Kunststof palletboxen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, denk hierbij aan palletboxen met 4 poten of met 3 sledes. Daarnaast zijn er ook palletboxen die opvouwbaar zijn, deze palletboxen zijn ideaal voor bedrijven die de boxpallets, ook wel “BIG BOX” genoemd, niet altijd nodig hebben.

Palletbox met deksel

Ook kunt u ervoor kiezen om de palletboxen af te sluiten met een deksel, waardoor uw goederen waterdicht zijn en beschermd worden tegen ongewenste gasten zoals muizen. U kunt bij ons palletboxen kopen inclusief deksel en filteren op afmetingen of draagvermogen om de perfecte palletboxen voor uw bedrijf te vinden.

Kiest u voor nieuwe of gebruikte palletboxen?

Daarnaast kunt u nog kiezen tussen nieuwe en gebruikte palletboxen. Niet ieder bedrijf is gebonden aan nieuwe palletboxen. Voor veel bedrijven is het kopen van een tweedehands plastic palletbox geen probleem. Bent u op zoek naar een gebruikte palletbox? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij welk aanbod wij u kunnen doen.

Bestel palletboxen online bij Palletcentrale

Heb jij een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide assortiment aan palletboxen? Bij Palletcentrale helpen we u graag! Bij ons bestelt u makkelijk uw nieuwe boxen online.

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar +31 168 202 296 het is ook mogelijk om te mailen naar info@palletcentrale

Veel gestelde vragen over palletboxen

Palletboxen zijn kunststof boxen waarin eenvoudig in opgeslagen kunnen worden. De boxen zijn eenvoudig op pallets te plaatsen, doordat ze gemaakt worden in veel voorkomende afmetingen van 80 x 120 cm en 100 x 120 cm. Palletboxen zijn dusdanig ontworpen, zodat ze op elkaar te stapelen zijn. Hiermee kan er ruimte bespaart worden in uw opslag.

De prijs van een palletbox varieert door de verschillende afmetingen die er zijn in palletboxen. U kunt al een palletbox aanschaffen vanaf €124,50.

Bij Palletcentrale kunt u kiezen tussen nieuwe en gebruikte palletboxen. Bent u op zoek naar een gebruikte palletbox? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij welk aanbod wij u kunnen doen.