9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €675,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Kunststof palletboxen in de logistiek

Kunststof palletboxen, ook wel BIG BOX of boxpallet genoemd, worden in vele sectoren gebruikt. Doordat en kunststof, of plastic, palletbox zeer sterk is en opslag biedt voor een groot aantal producten is deze ideaal voor in uw magazijn.

Bij palletcentrale.nl kunt u online uw palletbox kopen, een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen voor en goed advies over uw toepassing.

Soorten Palletboxen

Materiaal

De kunststof palletbox wordt gemaakt van HDPE kunststof, HDPE is een afkorting voor Polyethyleen kunststof. HDPE is 1 van de meest gebruikte kunststoffen in de wereld. Doordat dit kunststof een laag smeltpunt heeft is het erg makkelijk te bewerken en ook te recyclen.

Uitvoering

Kunststof palletboxen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, denk hierbij aan palletboxen met 4 poten of met 3 sledes. Daarnaast zijn er ook palletboxen die opvouwbaar zijn, deze palletboxen zijn ideaal voor bedrijven die de boxpallets, ook wel “BIG BOX” genoemd, niet altijd nodig hebben. U kunt onze palletboxen kopen inclusief deksel.

Nieuwe of gebruikte palletboxen

Daarnaast kunt u nog kiezen tussen nieuwe en gebruikte palletboxen. Niet ieder bedrijf is gebonden aan nieuwe palletboxen. Voor veel bedrijven is het kopen van een tweedehands plastic palletbox geen probleem. Bent u op zoek naar een gebruikte palletbox? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij welk aanbod wij u kunnen doen.

Veel gestelde vragen over palletboxen

Palletboxen zijn kunststof boxen waarin eenvoudig in opgeslagen kunnen worden. De boxen zijn eenvoudig op pallets te plaatsen, doordat ze gemaakt worden in veel voorkomende afmetingen van 80 x 120 cm en 100 x 120 cm. Palletboxen zijn dusdanig ontworpen, zodat ze op elkaar te stapelen zijn. Hiermee kan er ruimte bespaart worden in uw opslag.

De prijs van een palletbox varieert door de verschillende afmetingen die er zijn in palletboxen. U kunt al een palletbox aanschaffen vanaf €124,50.