9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Vouwbare palletbox

Op zoek naar vouwbare palletboxen voor logistiek en opslag? Palletcentrale.nl biedt een breed assortiment aan kunststof opvouwbare palletboxen in diverse uitvoeringen voor uw logistieke behoeften. Zowel nieuw als gebruikt! Palletboxen hebben vaak eenzelfde formaat als een pallet, waarbij 80 x 120 cm en 100 x 120 cm het meest voorkomen. U kunt onze vouwbare palletboxen online bestellen, een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Voordelen van vouwbare palletboxen

Opvouwbare palletboxen zorgen voor een forse kostenbesparing op retourtransport en lege opslag. De wanden van de palletbox zijn namelijk inklapbaar; hierdoor neemt de palletbox ingeklapt tot 60% minder ruimte in beslag.

Bestel vouwbare palletboxen online bij Palletcentrale

Heb jij een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide assortiment aan opvouwbare palletboxen? Bij ons bestelt u makkelijk uw nieuwe boxen online.

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar +31 168 202 296 het is ook mogelijk om te mailen naar info@palletcentrale