9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Nieuwe pallets

Nieuwe pallets kopen? Vervoerd u veel goederen op pallets en bent u op zoek naar pallets? Ongetwijfeld dat u met europallets werkt en dat het tijd is voor nieuwe europallets. U bent bij ons aan het juiste adres. Nieuwe europallets kopen doet u gemakkelijk en snel bij de Palletcentrale.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Nieuwe pallets van Palletcentrale

Bij ons kunt u terecht voor alle typen en maten nieuwe pallets. In onze eigen fabriek in Sas van Gent kunnen we zelfs pallets op maat laten maken. Dit is perfect als u speciale wensen heeft voor het vervoeren van goederen.

Of als u nieuwe pallets wilt gebruiken voor het opslaan van spullen. Wilt u meer weten over een nieuwe pallet op maat? Vraag direct een offerte aan! Wij helpen u graag verder.

Een automatische palletlijn

Bij de Palletcentrale maken we compleet nieuwe pallets in de moderne productie vestiging in Sas van Gent. Deze hele snelle palletlijn, samen met de slimme interne logistieke processen zorgen ervoor dat de pallets tegen de beste prijs geleverd kunnen worden.

U kunt dus direct uit onze fabriek nieuwe pallets kopen. Er zijn maar een paar simpele stappen voor nodig. U klikt simpel in onze online shop op de maat en het model nieuwe pallet dat u zoekt. Het maakt niet uit wat voor type pallet u zoekt.

Bij ons vind u gemakkelijk nieuwe europallets, maar ook een nieuwe pallet van kunststof kunt u bij ons bestellen. Dus hout of kunststof, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Een groot deel van de pallets maken we zelf.

Dit maakt dat we de voorraad compleet in eigen hand hebben. Ideaal dus, om u snel te voorzien van nieuwe pallets.

En een groot voordeel, we kunnen beloftes die we doen altijd waarmaken. Al meer dan 50 jaar komen wij onze afspraken na aan onze klanten.

Nieuwe pallets van hout en op maat leverbaar

Naast de standaard nieuwe pallets maken wij alle typen en afmetingen pallets geheel aan de hand van de wensen die u aan ons doorgeeft. Wilt u dat een nieuwe pallet een specifiek gewicht aankan? Totaal geen probleem, wij hebben altijd een ruime voorraad en zullen er alles aan doen om de perfecte pallet voor u te maken.

Met ruim 500.000 pallets kunnen we voor bijna alle transport zaken een oplossing op maat leveren. Dit doen we altijd samen met u als klant, en zoals gezegd ook als het om nieuwe pallets gaat.

Loopt u zelf tegen problemen aan? Heeft u nog vragen over nieuwe pallets kopen? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat.

Nieuwe europallets

Zoekt u deze variant pallets? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Europallets, of EPAL Europallets zoals ze compleet heten. Die kunnen we u ook leveren. We kunnen zonder problemen nieuwe leveren, zodat u de oude of gebruikte europallets kunt vervangen.

Maten van deze pallet zijn altijd hetzelfde. Een Europallet is 800 x 1200 x 144 mm. Een last die ze kunnen dragen is 2.000 kilo. Het zijn de meest bekende en meest gebruikte pallets op de markt.

Wilt u deze pallets statisch gebruiken, voor het opslaan van producten? Dan kan dat natuurlijk prima. Een pallet mag een Europallet heten, wanneer deze voldoet aan de EPAL eisen. Daar vind u veel meer informatie over, op onze Europallet pagina. Ook deze kunnen we nieuw aan u leveren.

Nieuwe ISPM 15 pallets

Alle pallets kunnen wij ook HT (Heat Treated) leveren volgens ISPM 15 normen. Bij export buiten Europa is dit een eis. De Stichting Markering Houten Verpakkingen heeft op de website alle regels staan waar deze pallets aan moeten voldoen.

Het komt er op neer dat de pallets een speciale behandeling krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen of organismen meer in het hout zitten. Heel veel landen buiten de EU en over de hele wereld gebruiken de ISPM 15 norm.

Nieuwe pallets kopen

Bent u op zoek naar net die ene maat nieuwe pallet? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Als leider in de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets kunnen we altijd een oplossing bedenken.

Bent u nog in het bezit van een paar oude gebruikte pallets? Bel ons gerust, want wij kunnen hier altijd gebruik van maken in onze shop. Heeft u veel pallets? Dan komen komen we ze zelfs gratis ophalen.

Kijk in onze webshop en u kunt makkelijk een nieuwe pallet vinden die precies bij uw wensen past. De shop is overzichtelijk door de verschillende categorieën die u kunt vinden in de navigatie.

Bent u in de juiste categorie terecht gekomen, klik dan op een filter om nog sneller de pallet te vinden die u zoekt. Als u voor classificatie nieuw kiest, dan krijgt u alleen nog maar nieuwe pallets te zien.

Zo ziet u in een oogopslag, wat we allemaal aanbieden aan nieuwe pallets in de diverse categorieën. Bij iedere pallet ziet u duidelijk de prijs per stuk terug. Verder zal u bij het afnemen van veel pallets een korting krijgen. Dit is altijd duidelijk per pallet in de shop te zien.

Zo krijgt u bij het afnemen van 60 nieuwe EPAL europallets al een korting. De staffel prijzen en kortingen lopen dan verder op. Bij 90, 200 of 594 pallets. Heeft u een vraag of project voor nog meer pallets? Dan kunt u een offerte bij ons aanvragen.

Zoals we al schreven, de shop werkt erg makkelijk. Kies een nieuwe pallet voor uw project, kies het aantal, plaats ze in uw winkelmandje en plaats een bestelling. U kunt er voor kiezen om uw bestelling bij een van onze locaties af te halen of we kunnen de bestelling voor u verzenden.

Waar wacht u nog op? Plaats uw bestelling of vraag een offerte aan voor nieuwe pallets en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw bestelling af te leveren. Zo weet u zeker dat u nooit meer nieuwe pallets tekort komt. Met onze grote voorraad, bent u altijd klaar voor de volgende transportklus!

Veel gestelde vragen over nieuwe pallets

De prijs van een nieuwe pallet is afhankelijk van het soort pallet. Een nieuwe houten Europallet kost €24,95. Een nestbare kunststof pallet met een afmeting van 80 x 120 cm kost €9,95. Een normale kunststof pallet met een afmeting van 80 x 120 cm kost €18,75.