9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Amerikaanse pallets

Amerikaanse pallets, ook wel USA-pallets genoemd, zijn pallets voorzien van 7 deklatten die veel in de Verenigde Staten worden gebruikt. Ook in Europa komen ze voor. Bij de Palletcentrale kunt u terecht voor de aankoop van Amerikaanse pallets. Amerikaanse pallets zijn HT behandeld wat ze uitermate geschikt maakt voor de export.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Amerikaanse pallet

Amerikaanse pallets worden ook wel USA-pallets genoemd, of Amerika pallets. Amerikaanse pallets zijn voorzien van zeven deklatten zodat er zware goederen op vervoerd kunnen worden. De Amerikaanse pallet is een houten pallet en valt onder de balkpallets. Balkpallets zijn met name in de industrie erg populair omdat ze erg veel gewicht kunnen dragen. Ook worden ze regelmatig gebruikt voor het opslaan van goederen in het magazijninstellingen.

De afmeting van een Amerikaanse pallet is ca. 102 x 122 cm. Het bovendek heeft 7 deklatten en het onderdek heeft 5 latten. In de balken aan de lange zijde zijn 4 uitfrezingen gemaakt zodat de pallet pompwagengeschikt is. Hierdoor is de insteek 2-weg en 4-weg.

Voordelen Amerikaanse pallets

Wanneer u producten naar de VS of Canada moet verschepen is het handig om uw producten in Europa al te laden op Amerikaanse pallets, aangezien de meest voorkomende pallet in deze landen de Amerikaanse pallet is.

HT behandeling

Amerikaanse pallets zijn HT behandeld wat ze uitermate geschikt maakt voor de export. Ze voldoen hiermee aan de ISPM-15 eisen voor internationaal transport en kunnen probleemloos naar Amerika, of andere landen, verzonden worden.

Hoog draagvermogen

Bovendien is het handig als u zware producten wilt transporteren omdat het draagvermogen 1200 kg is.

Hoge kwaliteit Amerikaanse pallets

Palletcentrale biedt gebruikte Amerikaanse pallets aan. Deze zijn in één van onze vestigingen gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Hierdoor voldoen ze aan onze kwaliteit eisen. Het kopen van gebruikte Amerikaanse pallets is een duurzame en ook goedkopere oplossing dan het kopen van nieuwe Amerikaanse pallets, terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft!

Meer informatie over Amerikaanse pallets

Wilt u graag meer te weten komen over Amerikaanse pallets of andere soorten pallets? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuzen.

Veelgestelde vragen over Amerikaanse pallets

Een Amerikaanse pallet is een balkpallet die veel in Amerika gebruikt wordt. Om deze reden wordt de pallet ook wel USA-pallet genoemd. De pallet bestaat in verschillende varianten. De pallet kan varieren in 7,8 of 9 deklatten en 3,4 of 5 onderlatten. Ondanks de verschillende varianten blijft de afmeting hetzelfde.

De afmeting van een Amerikaanse pallet is ca. 102 x 122 cm.

Amerikaanse pallets zijn standaard HT-behandeld, waardoor de pallet voldoet aan de ISPM15 eisen. Hierdoor is de pallet uitermate geschikt voor internationaal transport.