9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Kunststof pallets

Kunststof of plastic pallets zijn online te bestellen via de Palletcentrale. U vindt in onze webshop een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte pallets. Pallets van kunststof zijn er in vele maatvoeringen en typen. Van lichte export pallets tot pallets voor in hoogbouwstellingen en vriesruimtes. U vindt bij ons pallets voor ieder budget. Voor elke last en de manier van gebruik kunt u een keuze maken. U kunt kiezen uit vele verschillende uitvoeringen en materialen bij deze plastic pallets. Denk aan LDPE / HDPE / PP/PO of een mix hiervan.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Waarom kunststof pallets?

De voordelen van het gebruik van kunststof pallets zijn groot en zijn onder andere:

  • Deze hoeven geen speciale behandeling tegen ongedierte te ondergaan voor export buiten Europa. Ze zijn geschikt als export pallets.
  • Kunststof pallets voldoen altijd aan ISPM15 eisen.
  • Er is geen risico van beschadiging van goederen door splinters of uitstekende spijkers.
  • Neemt geen vocht op, in tegenstelling tot pallets van hout.
  • Plastic pallets zijn over het algemeen goed te reinigen, een noodzaak bij productie conform HACCP richtlijnen.
  • Nestbare soorten nemen minder plaats in beslag in het magazijn.

Genoeg voordelen dus om te kiezen voor kunststof pallets. Bovendien is het makkelijk om met deze pallets te werken. Iets wat we niet als voordeel beschrijven, maar wat we wel vaak horen.

Het is natuurlijk een geval van smaak. Een pallet gemaakt van kunststof ziet er echter voor veel mensen een stuk beter uit. Dit in tegenstelling tot een houten variant. Ze kunnen erg goed tegen een stootje.

Daarom zullen ze dus ook langer de oorspronkelijke kwaliteit en uitstraling houden. U vindt ons grote aanbod kunststof pallets binnen onze webshop. Zo ziet u dat we u het zo makkelijk mogelijk hebben proberen te maken. Er zijn tal van filter mogelijkheden om zo snel mogelijk tot het juiste product te komen.

Soorten kunststof pallets

Bent u op zoek naar ESD pallets, H1 pallets, nieuwe kunststof pallets of gebruikte kunststof pallets? Met de filters bovenaan de pagina ziet u snel en overzichtelijk wat we per categorie beschikbaar hebben.

Daarna nog verder filteren op specifieke afmetingen van de pallets? Kies dan aan de zijkant van de producten voor meer filters. Er is te filteren op classificatie, op afmetingen, op producttype en zelfs op merk of draagvermogen. Veel makkelijker kunnen we het eigenlijk niet maken om te kiezen voor de juiste pallet.

Nieuwe kunststof pallets

Bent u van plan om een pallet te kopen gemaakt uit kunststof? Dan bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Wij hebben standaard meer dan 500.000 pallets op voorraad.

Dit zijn uiteraard de bekende Europallets, houten pallets, maar ook kunststof pallets.

Een nieuwe kunststof pallet gaat nog jaren mee en heeft zelfs een langere levensduur dan hout. Het enige waarop u goed moet letten is het maximale draagvermogen van de pallet. Helaas komt het regelmatig voor dat er een te lichte pallet gekozen wordt. Wilt u graag advies?

Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Met één telefoontje krijgt u een uitgebreid advies. We beantwoorden al uw vragen ook over het type pallet dat u het beste kunt kiezen.

Het is in onze webshop goed mogelijk om te filteren op het juiste draagvermogen van de pallet. Het maakt niet uit welke last u wilt dragen. Onze pallets hebben geen moeite met 200 kg, 700 kg, 1200 kg en zelfs nog wel meer. U vindt ze altijd eenvoudig terug in onze shop.

Opkoop van uw overtollige kunststof pallets

Overtollige kunststof pallets kopen wij graag van u over. Heeft u in goede staat verkerende pallets? Indien u deze niet meer kunt gebruiken en u wilt ze verkopen? Laat het ons weten!

Met ons gemakkelijke opkoop formulier kunt u snel en eenvoudig een prijsvoorstel aanvragen. Wanneer het gaat om opkoop van pallets dan komen we die graag ophalen. Dit doen we vanaf 50 stuks. De pallets dienen aangeleverd te worden in stapels van maximaal 16 pallets per stapel.


Bestel uw kunststof pallets online!

De Palletcentrale is uiteraard het bedrijf om uw bestelling bij te plaatsen. Al meer dan 50 jaar komen wij onze afspraken na en bezorgen we kunststof pallets op locatie.

Wij zijn leider in de verkoop van houten en kunststof pallets. U bent bij ons daarom altijd aan het juiste adres. Met onze handige webshop is het eenvoudig geworden om een paar extra pallets bij te bestellen.

Levering kunststof pallets

Bestel vandaag nog uw nieuwe of gebruikte kunststof pallets. Wij leveren direct uit één van onze 5 magazijnen in Nederland. In onze webshop kunt u direct en gemakkelijk uw bestelling doorgeven.

Nadat we de bestelling hebben ontvangen gaan we direct met uw order aan de slag. We zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt geleverd. Bestellingen worden uiterlijk binnen 5 werkdagen geleverd.

Een dag voor de levering krijgt u hier bericht van. Bestellingen worden doorgaans tussen 08.00 en 18.00 uur geleverd op de gewenste plek. Het is mogelijk om te kiezen voor een 24-uurs levering.

Bestel nu!

Plaatst u de bestelling voor kunststof pallets op een werkdag voor 15.00? Betaalt u de bestelling direct, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Welke pallet in welke afmeting u ook wilt kopen. Plaats rechtstreeks uw bestelling en wij zorgen voor 100% pallet beschikbaarheid.

Veel gestelde vragen over kunststof pallets

Kunststof pallets zijn zeer stevige pallets die in verschillende afmetingen en types leverbaar zijn. Plastic pallets nemen geen vocht op en zijn goed te reinigen.

Kunststof pallets kan je eenvoudig online kopen bij Palletcentrale.nl. Wij verkopen zowel gebruikte als nieuwe kunststof pallets.

Kunststof pallets die niet meer nodig zijn kun je aan Palletcentrale.nl verkopen. Wij nemen deze graag van je over en komen deze bij je ophalen.

Kunststof pallets komen in verschillende formaten voor en zijn op maat te produceren. De meest voorkomende afmetingen zijn 80 x 120 cm, 100 x 120 cm, 40 x 60 cm, 60 x 80 cm, 110 x 110 cm en 115 x 115 cm.