9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houtsnippers

Bij Palletcentrale bestelt u online en snel bigbags met houtsnippers. Geleverd in bigbag, op pallet. Houtsnippers zijn een natuurlijke barrière tegen onkruid. Ze maken het moeilijk voor onkruid om door te breken en te groeien, en helpen om het vocht in de bodem vast te houden, wat vooral handig is tijdens droge periodes. Houtsnippers geven je tuin een verzorgde en natuurlijke uitstraling.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Toepassingen van Houtsnippers

  • In de tuin: Houtsnippers zijn ideaal voor bloembedden en rond bomen.
  • Plantenbakken en Borders: Houtsnippers kunnen ook worden gebruikt in plantenbakken en borders voor een uniforme uitstraling.
  • Wandelpaden: Houtsnippers zijn perfect voor het aanleggen van natuurlijke wandelpaden.
  • Speeltoestellen: Houtsnippers bieden een zachte landing voor kinderen die spelen op speeltoestellen.

Houtsnippers van Palletcentrale

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6. Onze service is van de beste kwaliteit en we doen er alles aan om u met de juiste producten te helpen. Op zoek naar houtsnippers in bulk? Bij Palletcentrale bent u aan het juiste adres. We geven op alle producten een 100% garantie voor beschikbaarheid, u grijpt dus nooit meer mis.

 

Veel gestelde vragen houtsnippers

Houtsnippers worden aangeboden op de webshop van de Palletcentrale. De houtsnippers zijn beschikbaar in big bags van 0,8 M³. 

Het gewicht van een big bag met houtsnippers is afhankelijk van het soort hout van de snippers. Het gewicht van een big bag met houtsnippers kan hierdoor liggen tussen de 200 en 500 kg.

Houtsnippers worden aangeboden in big bags bij de Palletcentrale. Eén big bag houtsnippers van 0,8 M³ is verkrijgbaar vanaf €52,50.