9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Export pallets

Export pallets Nederlandse bedrijven versturen hun goederen op kunststof export pallets. De pallets voldoen aan ISPM 15 eisen en de pallets zijn licht van gewicht. De de pallets zijn uitermate geschikt voor verzending transport buiten de EU.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Kunststof export pallets

Nederlandse bedrijven exporteren veel goederen richting het buitenland, we zijn zelfs exportland nummer vijf. Maar wat is nou de ideale manier om goederen te versturen naar het buitenland.

Exporteren naar China

Wanneer jij vanuit Nederland producten naar China wilt verzenden, gaan jouw goederen per boot of met het vliegtuig. Het vervoer per boot gaat met containers. In deze containers staan pallets om makkelijk te laden en lossen. Lees hier hoeveel pallets er in een container gaan? 

Bij luchtvracht is het gewicht van de pallets van groot belang want iedere kilo minder, bespaart geld. De kunststof export pallet is uitermate geschikt voor luchtvracht vanwege het lichte gewicht.

Voldoet een kunststof pallet aan ISPM 15 eisen?

Pallets die naar landen buiten de Europese Unie gaan, moeten voldoen aan ISPM 15 eisen. Deze eisen zijn opgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en zorgen dat schadelijke organismen in de pallet dood zijn.

Een groot voordeel aan de kunststof export pallet is dat de pallet van zichzelf voldoet aan de ISPM 15 norm. Bij gebruikte houten pallets is dit pas het geval na een HT-behandeling.

Welke afmetingen hebben kunststof export pallets?

Export pallet heb je in allerlei soorten en maten. Zo heb je pallets met open en gesloten bovendek en de pallets zijn in allerlei maten:

  • 110 x 130 cm
  • 100 x 120 cm
  • 100 x 100 cm
  • 80 x 120 cm
  • 60 x 80 cm
  • 40 x 60 cm