9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Display pallets

Een display pallets kopen? Bij Palletcentrale bent u aan het juiste adres. Display pallets zijn ideaal voor het vervoeren en opslaan van producten. Hierom worden dit soort pallets veel gebruikt in winkels en supermarkten. Producten die op een display pallet worden vervoerd hoeven tijdens het transport van de fabrikant naar retailer niet overgeladen te worden, wat veel tijd bespaart en het risico op beschadigingen aanzienlijk beperkt.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Display pallets kopen?

Met een display pallet kunt u zowel goederen als producten vervoeren en opslaan zonder dat u deze hoeft over te laden. Ideaal wanneer u producten op een pallet wilt presenteren of aanbieden op de winkelvloer, bijvoorbeeld tijdens een beurs of in een showroom. Ook kunt u de pallet eenvoudig in het magazijn wegzetten zonder dat goederen uitgepakt of verplaatst dienen te worden.

Display pallets van Palletcentrale

Display pallets kopen? Waar moet u precies op letten? Bij Palletcentrale vind u display pallets in diverse maatvoeringen, zowel gebruikt als nieuw. De kwaliteit wordt door ons gewaarborgd en de prijs is bovendien concurrerend. Kiest u voor gebruikte pallets? Een verantwoorde keus! Onze houten display pallets zijn verkrijgbaar in de maten 40 x 60 cm en 60 x 80 cm.

Display pallet inkoop

Heeft u display pallets of andere pallets die u niet meer gebruikt? Wij verkopen niet enkel pallets, maar kopen ook overtollige pallets in. Wanneer u de pallets niet meer gebruikt, dan horen wij dat graag. Wij bieden namelijk niet enkel nieuwe, maar ook gebruikte pallets aan. Dat is niet alleen goed voor het budget, maar bovendien ook duurzaam. Daar houden we bij Palletcentrale van.

Meer informatie over display pallets

Heeft u nog vragen over display pallets of één van onze andere typen pallets, zoals balkpallets, blokpallets of houtvezelpallets? Wij bieden naast houten pallets ook kunststof pallets aan, beiden met hun eigen voordelen. Alle pallets zijn er in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Zo vinden we altijd het meest geschikte type pallet voor uw klus. Mocht u meer willen weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Veel gestelde vragen over Display pallets

Display pallets zijn kleinere pallets die uitermate geschikt zijn voor het vervoeren en opslaan van goederen. Display pallets bestaan in twee verschillende afmetingen, namelijk 40 x 60 cm en 60 x 80 cm.

Display pallets lenen zich uitstekend voor het vervoeren en opslaan van goederen. Hierdoor hoeven de goederen niet overgeladen te worden op andere pallets. Om deze reden worden display pallets veelal gebruikt op de winkelvloer, omdat de lading aangeboden of gepresenteerd wordt.