9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Düsseldorf Pallets koop je bij Palletcentrale.nl

De Düsseldorf pallet, ook soms düsseldorfer of ‘halve pallet’ genoemd, wordt vaak gebruikt voor opslag, en voor direct gebruik op de winkelvloer. Het is een displaypallet. Düsseldorf pallets zijn houten pallets welke zijn versterkt door plastic en metaal. Deze pallets hebben altijd een afmeting van 60 x 80 cm.

Deze pallets zijn zeer goed bruikbaar in zowel industriële omgevingen als de detailhandel of retail. De Düsseldorf pallet wordt dan ook veel toegepast in de Duitse Retail. Deze is bijzonder geschikt voor het transport en de opbouw van displays in de handel op het POS (Point of sale). Maar de pallets is ook goed bruikbaar in industriële omgevingen. Daarom wordt de Dusseldorf pallet veel gebruikt voor de goederenstroom tussen de industrie en retail.

Düsseldorf pallet als displaypallet

De typische Dusseldorfer worden veel in de voedings- en drankenindustrie niet meer weg te denken als ruilpallets. Ze zijn zeer goed bruikbaar wanneer sprake is van kleine ruimtes. Een van de voordelen van de Dusseldorf pallet is dat hij van vier zijdes opgepakt kan worden met de pompwagen. De meeste display pallets zijn slechts aan twee zijdes toegankelijk voor pompwagens. Deze pallet heeft geen balken en is dus een 4-wegs pallet. De pallet is stevig en heeft veel draagvermogen. Deze logistieke voordelen combineert de Düsseldorf pallet met zijn nut als displaypallet. Hij is direct bruikbaar als stabiele pallet voor Point of Sale displays.

Kenmerken

De kenmerken van iedere Dusseldorf pallet zijn:

  • Afmeting: 60 x 80 x ca. 160 cm
  • Laadvermogen (nieuw): ca. 1000 kg
  • Gewicht: ca. 10 kg
  • Latten: 7 bovenlatten, 3 onderlatten