9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 8,9
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Exportkisten kopen

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van exportkisten? Wij vertellen hier graag meer over. Voor exportkisten nieuw én gebruikt ben je bij Palletcentrale namelijk aan het juiste adres! Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad waardoor wij pallets en exportkisten snel kunnen leveren.

Houten kisten gebruiken voor export

Wanneer je houten pallets of kisten gebruikt voor export, is het belangrijk om te letten op de ISPM 15 maatregelen. Deze maatregelen zijn specifiek gericht op het exporteren van houten verpakkingen, waaronder pallets en kisten, en voorkomen verspreiding van levend ongedierte door transport. Alvorens je houten exportkisten gebruikt voor transport is het dus belangrijk om te voldoen aan deze eisen. Palletcentrale is een officieel geregistreerde ISPM 15 leverancier. Hierdoor zijn onze exportkisten van hout veilig te gebruiken voor wereldwijd transport.

Bestel exportkisten online

Of je nu op zoek bent naar een klein aantal kisten of juist exportkisten in grote oplage wilt bestellen, bij Palletcentrale helpen we je graag verder. In onze online webshop bestel je onze pallets en kisten makkelijk en snel in het gewenste aantal. Vergelijk de verschillende exportkisten in ons assortiment met elkaar en vind zo de kist die voldoet aan jouw eisen en wensen.

Heb je een vraag over één van onze producten of vind je het lastig om een inschatten te maken voor welke exportkist je het beste kunt kiezen? Raadpleeg dan de specialisten van Palletcentrale. Dankzij onze jarenlange ervaring met houten verpakkingen kunnen wij je als geen ander voorzien van de juiste informatie en advies op maat.

Gebruikte exportkisten

Naast nieuwe exportkisten kun je bij ons ook terecht voor exportkisten die gebruikt zijn. Dit is niet alleen in prijs aantrekkelijker, maar het geeft gebruikte exportkisten ook een tweede leven waardoor je actief bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Tweedehands exportkisten worden door ons ondervonden aan een strenge kwaliteitscontrole zodat we onze hoogwaardige kwaliteit producten ten alle tijde kunnen waarborgen. Wanneer je kiest voor één van onze gebruikte pallets of kisten weet je dus zeker dat het product nog in goede staat is

Maak kennis met Palletcentrale

Palletcentrale is al ruim 50 jaar een begrip op het gebied van in- en verkoop van gebruikte pallets. Maar ook exportkisten behoren al sinds jaar en dag tot ons vakgebied. Ben je geïnteresseerd in één van onze producten? Bestel deze dan direct in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan. Daarnaast kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via het telefoonnummer +31 (0) 168 357010 of stuur een e-mail naar info@palletcentrale. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.