9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Exportkisten

Exportkisten zijn ideaal om te gebruiken voor het exporteren van vracht. Ze zijn gemaakt van een natuurlijk en duurzaam materiaal en bieden daarnaast voldoende bescherming. Kwalitatief goede exportkisten gaan jarenlang mee en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van de producten of goederen die u wilt vervoeren, kunt u een keuze maken uit de verschillende afmetingen exportkisten van Palletcentrale.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Exportkisten kopen

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van exportkisten? Wij vertellen hier graag meer over. Voor exportkisten nieuw én gebruikt bent u bij Palletcentrale namelijk aan het juiste adres! Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad waardoor wij pallets en exportkisten snel kunnen leveren.

Houten kisten gebruiken voor export

Wanneer u houten pallets of kisten gebruikt voor export, is het belangrijk om te letten op de ISPM 15 maatregelen. Deze maatregelen zijn specifiek gericht op het exporteren van houten verpakkingen, waaronder pallets en kisten, en voorkomen verspreiding van levend ongedierte door transport. Alvorens u houten exportkisten gebruikt voor transport is het dus belangrijk om te voldoen aan deze eisen. Palletcentrale is een officieel geregistreerde ISPM 15 leverancier. Hierdoor zijn onze exportkisten van hout veilig te gebruiken voor wereldwijd transport.

Bestel exportkisten online

Of u nu op zoek bent naar een klein aantal kisten of juist exportkisten in grote oplage wilt bestellen, bij Palletcentrale helpen we u graag verder. In onze online webshop besteld u onze pallets en kisten makkelijk en snel in het gewenste aantal. Vergelijk de verschillende exportkisten in ons assortiment met elkaar en vind zo de kist die voldoet aan uw eisen en wensen.

Heeft u een vraag over één van onze producten of vind u het lastig om een inschatting te maken voor welke exportkist u het beste kunt kiezen? Raadpleeg dan de specialisten van Palletcentrale. Dankzij onze jarenlange ervaring met houten verpakkingen kunnen wij u als geen ander voorzien van de juiste informatie en advies op maat.

Gebruikte exportkisten

Naast nieuwe exportkisten kunt u bij ons ook terecht voor exportkisten die gebruikt zijn. Dit is niet alleen in prijs aantrekkelijker, maar het geeft gebruikte exportkisten ook een tweede leven waardoor u actief bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Tweedehands exportkisten worden door ons ondervonden aan een strenge kwaliteitscontrole zodat we onze hoogwaardige kwaliteit producten ten alle tijde kunnen waarborgen. Wanneer u kiest voor één van onze gebruikte pallets of kisten weet u dus zeker dat het product nog in goede staat is

Palletcentrale: uw expert in exportkisten

Palletcentrale is al ruim 50 jaar een begrip op het gebied van in- en verkoop van gebruikte pallets. Maar ook exportkisten behoren al sinds jaar en dag tot ons vakgebied. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Bestel deze dan direct in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via het telefoonnummer +31 (0) 168 357010 of stuur een e-mail naar info@palletcentrale. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Veel gestelde vragen over exportkisten

Exportkisten koopt u snel en eenvoudig bij de Palletcentrale. Wij beschikken over een ruim assortiment aan exportkisten met verschillende afmetingen. Onze medewerkers adviseren u graag over welke kist het meest geschikt is voor uw toepassing.

Exportkisten zijn uitermate geschikt voor het opslaan en vervoeren van uiteenlopende goederen. Het is mogelijk om goederen vast te zetten in de kisten, waardoor de kans op schade door stoten of andere invloeden verlaagd wordt.

Exportkisten kunnen een HT-behandeling ondergaan, waarna ze geschikt zijn voor internationaal transport. Desgewenst kunt u dus uw exportkisten welke voldoen aan de ISPM15 eisen bij de Palletcentrale bestellen.