9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Industriële Verpakkingen

Al meer dan dertig jaar is Bode Industriële Verpakkingen specialist in industriële verpakking. Per 1 januari 2021 is Bode onderdeel van de Palletcentrale Groep. Op deze manier kunnen wij onze klanten van een nog breder en completer aanbod voorzien.

industrieel verpakken op locatie
bode-xxl-exportverpakking
Icon of a play button
Bode Industriële verpakkingen
industrieel verpakken op locatie

Industriele Verpakkingen

Industriële verpakkingen zijn van groot belang om schade tijdens transport te voorkomen. Dat beseffen wij ons als geen ander. Om deze reden stemmen wij onze producten af op de wensen en behoeften van u als klant. Onze verpakkingen voldoen aan alle gestelde internationale normen. Denk hierbij aan de ISPM-15 eisen. Uw houten industriële verpakkingen zijn klaar om zonder problemen wereldwijd ingezet te worden voor transport!

Ervaring in diverse branches

Ons team heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in uiteenlopende branches. Zo zijn wij ijzersterk in de productie van industrieel exportverpakkingen voor een bijvoorbeeld in de scheepsbouw, baggerindustrie, offshore en machinebouw. Maar evengoed zijn wij ook gespecialiseerd in het verpakken van kostbare kunstwerken, schilderijen en andere luxe goederen. Keer op keer is het hoogste belang om ervoor te zorgen dat alle producten onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Industriële verpakkingen Bode

Industriële verpakking op maat

Wanneer u behoefte heeft aan maatwerk verpakkingen, dan kunnen wij u hier geheel in servicen. Wij zijn specialist in maatwerk industriele verpakkingen en kunnen op korte termijn uw verpakking gereed maken. Onafhankelijk van de afmeting en het gewicht. Onze vakspecialisten komen bij u op locatie opmeten welke verpakking nodig is. Neem contact met ons op voor een afspraak op korte termijn.

Levering binnen 24 uur

Wij weten dat strakke deadlines van levensbelang zijn bij de export van goederen. Daarom zijn wij flexibel en staan wij altijd klaar voor spoedopdrachten. Wanneer een snelle levering nodig is nemen wij de opdracht dezelfde dag nog aan. Ook in de avond en in het weekend staan wij klaar om uw opdracht tijdig te realiseren.

skids

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan dertig jaar produceert ons bedrijfsonderdeel voor industriële verpakkingen een breed scala aan verpakkingen geheel naar wens van onze klanten. Dit doen wij vanuit onze locatie in Hardinxveld-Giessendam. Deze is recent uitgebreid met een extra productieruimte waarbij wij ook 20 voets containers kunnen ontvangen, die gestuwd en vastgezet moeten worden.

Onze locatie aan de A15, dicht bij de A16, stelt ons in staat om klanten in het Rijnmond gebied goed te bedienen.

transportzadel

Onze verpakkingsspecialisten denken graag mee en geven advies over uw vraagstuk. Advies ter plaatse? Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers.

Frank Bennemeer Commercieel directeur Palletcentrale
Frank Bennemeer Commercieel directeur

Veel gestelde vragen over Industriële verpakkingen

Bode Packaging, onderdeel van de Palletcentrale, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van industriële verpakkingen. Door middel van o.a. houten kisten en folie worden objecten uit verschillende sectoren verpakt. Denk aan scheepsbouw, baggerindustrie, offshore en machinebouw.

Industriële verpakkingen zorgen ervoor dat een object beschermd is tegen o.a. vuil, weersinvloeden en stoten tijdens transport en/ of opslag. Het is per situatie verschillend welke verpakkingen het meest geschikt is. De medewerkers van Bode Packaging staan voor u klaar om te adviseren.