9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen die op onze website binnen komen over onze pallet webshop, heb je toch een andere vraag stel deze dan gerust.

A: Je kunt van maandag t/m vrijdag contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)168 357010. Ook kun je een e-mail sturen naar info@palletcentrale.nl voor algemene vragen of naar webshop@palletcentrale.nl voor vragen over je webshopbestelling.

A: Wij hanteren een minimum orderbedrag van 300,00 euro, je krijgt een melding in de winkelwagen als je dit bedrag nog niet hebt bereikt.

A: Je bestelling wordt uiterlijk binnen 3 werkdagen bij je geleverd. De werkdag voor de levering krijg je hiervan bericht. Orders worden standaard tussen 08.00 en 18.00 geleverd. Indien je hebt gekozen voor 24-uurs levering en de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur is besteld en betaald, wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan in de levering, dan brengen we je hiervan uiteraard op de hoogte.

Voor levering op de Waddeneilanden gelden andere levertijden, bekijk hiervoor de klantenservice pagina op onze website.

A: Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Betalen op rekening: 8 dagen betaaltermijn
  • Mastercard & Visa
  • Maestro
  • Bancontact
  • Sofort
  • Giropay

A: Op onze klantenservice pagina kun je alle informatie vinden hoe een bestelling geretourneerd kan worden. Ben je opzoek naar het retourformulier? Klik dan hier ]!

Wij bezorgen de bestelling volgen afspraak. Wanneer wij de bestelling niet kunnen afleveren door toedoen van de koper; bijvoorbeeld door afwezigheid, geen mogelijkheid tot levering op het adres of weigering van de producten, behouden wij ons het recht voor om aanvullende transportkosten in rekening te brengen.
Wanneer een chauffeur bij de levering van pallets langer dan 45 minuten wachttijd heeft, omdat de pallets niet gelost kunnen worden, behouden wij ons het recht €60,00 door te berekenen.

A: Webshopbestellingen kunnen niet standaard afgehaald worden. Vanaf een volle vrachtwagen kan na overleg met onze medewerkers wel afgehaald worden. Neemt u hiervoor contact op met onze medewerkers.

A: Ben je op zoek naar grotere partijen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

A: Wanneer een pallet buiten Europa wordt verzonden heb je een ISPM15 / HT pallet nodig, m.u.v. Zwitserland. Meer informatie kun je vinden op de website van het SMHV.

A: Wij kopen overtollige pallets op. Vul het opkoopformulier in en wij nemen contact met je op.

A: Via de webshop kun je kiezen voor een levering in Nederland en België. Voor zendingen naar andere landen neem contact met ons op voor een offerte op maat.

A: Wij leveren niet op of aan campings. Dit besluit hebben wij genomen omdat wij hier niet de service kunnen leveren die wij onze klanten graag bieden. Hier wordt niet van afgeweken.

A: Heb je de bestelling afgerond, maar ontvang je geen bevestiging in je e-mailbox check dan voor de zekerheid je ongewenste mail. Kun je deze dan nog niet vinden neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)168357010 of webshop@palletcentrale.nl

A: Wij werken met meerdere type wagens. Standaard kunnen wij 561 Europallets laden in een gesloten wagen. Dit zijn 33 stapels van 17 pallets hoog. Lees meer over hoeveel pallets in een trailer kunnen.

A: Je kan een klacht indienen via het contact formulier of telefonisch via +31 (0)168 357010. Deze klachten kunnen betrekking hebben op onze producten en dienstverlening.

A: Er wordt binnen 14 dagen inhoudelijk gereageerd op klachten.

A: Dan kan je als zakelijke klant de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

A: Lees ons artikel over houtprijzen om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen.