9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Palletcentrale Rotterdam

Palletcentrale

Locatie Rotterdam

Openingstijden

Maandag: 07:30 – 16:30
Dinsdag: 07:30 – 16:30
Woensdag: 07:30 – 16:30
Donderdag: 07:30 – 16:30
Vrijdag:  07:30 – 15:30

Contactgegevens

Opijnenstraat 23
3087 CE Rotterdam
Nederland

Telefoon: +31 (0)10-4951295
E-mail: rotterdam@palletcentrale.nl

KvK nummer: 24236551
BTW nummer: NL8017.36. 109.B04Pallets kopen in Rotterdam

Pallets kopen in Rotterdam is bij Palletcentrale zo geregeld. U doet dit namelijk in een met uw computer online via onze webshop. Eenvoudig en snel en met een ondersteunend team dat u via de telefoon, per e-mail of per chat bereikt. Wij hebben een grote beschikbaarheid op het gebied van:

In onze webshop vindt u een royaal aanbod aan gebruikte en nieuwe pallets. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen en soorten, waardoor er ook voor uw gebruik een perfecte pallet beschikbaar is. Met ons eigen transport leveren wij de pallets graag bij u in Rotterdam af.

Pallets verkopen in Rotterdam

Wilt u gebruikte pallets of europallets verkopen in Rotterdam? Net als bij de aanschaf van pallets, doet u ook hiervoor een beroep op de Palletcentrale en wel via onze pallet opkoop. Bij een aantal hoger dan 50 stuks, komen wij met ons eigen transport bij u langs om de gebruikte pallets mee te nemen. Mogen wij daarbij een heftruck van u gebruiken? U creëert met de verkoop van pallets in Rotterdam direct extra ruimte en u ontvangt van ons een vergoeding voor de europallets die wij van u overnemen. Voor kleinere aantallen gebruikte pallets geldt dat u ze bij de voor u dichtstbijzijnde vestiging van Palletcentrale inlevert.

Ruime keuze voor het kopen van uw pallets in Rotterdam

Onze ervaring ziet u onder andere terug in de speciale pallets die wij produceren en verkopen. Heeft u ons uitgebreide aanbod aan type pallets en de bijbehorende accessoires al gezien in onze webshop?

 

Veilig en vertrouwd pallets kopen in Rotterdam doet u bij Palletcentrale, waar alle  pallets voldoen aan de normen en eisen van EPAL. Hierdoor is de kwaliteit van uw pallets gewaarborgd voor transport over de gehele wereld? Kom in contact met Palletcentrale en stel ons uw vragen.