Pallets laten ophalen? Laat oude pallets ophalen door de Palletcentrale

Uw gebruikte pallets ophalen kunt u overlaten aan de Palletcentrale. U kunt uw pallets laten ophalen om meer opslagruimte te creëren. Daarnaast krijgt u er van ons een mooie vergoeding voor. Wij bieden de hoogste opkoopprijs. Wilt u pallets verkopenVanaf 50 pallets komen wij uw pallets ophalen. 

Wanneer wij uw pallets ophalen nemen wij ze mee en op onze eigen locatie worden de pallets uit gesorteerd. U krijgt netjes een uitsorteerrapport, vervolgens wordt het afgesproken tarief uitbetaald. U kunt dus nog geld krijgen voor uw gebruikte houten pallets of gebruikte kunststof pallets. Daarnaast draagt u bij aan een circulaire economie. Wanneer wij voldoende pallets bij u ophalen kunt u aan het eind van het jaar van ons een CO2-uitbesparingscertificaat ontvangen.
pallets ophalen vrachtwagen

Pallets ophalen? Stuur een foto

Pallets laten ophalen als u ze over heeft? Wij zorgen voor een professionele en soepele afhandeling. Wanneer u ons benaderd zullen wij u vragen om een foto van uw stapel pallets te maken. Aan de hand van de foto krijgen we een idee van de staat van de pallets. Als u minimaal 50 stuks aanbiedt, dan kunnen wij uw partij pallet ophalen met ons eigen transport. Wel zo betrouwbaar.

Onze transportplanner zal een afspraak plannen voor ophalen pallets. U ontvangt vervolgens van ons een datum wanneer onze collega bij u langs kan komen. Het is uiteraard wel belangrijk dat de afhaal locatie goed bereikbaar is voor onze vrachtwagen. Naast ruimte voor een vrachtwagen is het ook belangrijk dat er een heftruck paraat staan. Wanneer u hier geen beschikking over heeft horen wij dit graag van tevoren.

Waarde van uw oude pallets

Ophalen pallets staat los van de waardebepaling. Onze chauffeur komt uw pallet ophalen, maar doet geen uitspraken over de waarde van de oude pallets. Het enige wat de chauffeur doet is uw pallet ophalen en het aantal tellen. Hij zal daarna een bon uitschrijven met het aantal pallets dat hij mee neemt.

U heeft zo een bewijs dat uw overtollige pallets hebt ingeleverd bij de Palletcentrale. De chauffeur zal de pallets vervolgens naar één van onze zes vestigingen brengen.

Op één van onze vestigingen worden de pallets uitgeladen. De pallets worden hier gesorteerd op maat, conditie etc. Eventuele kapotte pallets worden er direct tussenuit gehaald. Vervolgens maken we een rapport op met het aantal stuks pallets. Daarin noteren we de verschillende soorten pallets. Denk aan een houten pallet of een kunststof pallet en de conditie per pallet. Op basis van dit rapport berekenen we de waarde.

Stuur ons een factuur

Wilt u uw pallets laten ophalen door de Palletcentrale? Nadat we uw pallet ophalen krijgt u van ons het uitsorteerraport. Aan de hand van het rapport mag u ons een factuur sturen. Het bedrag van de factuur moet uiteraard overeenkomen met de waarde in het rapport. Op de factuur vermeldt u het inkoopnummer dat u van ons ontvangen hebt. De Palletcentrale zorgt vervolgens voor een vlekkeloze betaling en u bent van uw overtollige pallets af. Of het nu gaat om houten pallets ophalen of euro pallets ophalen, Palletcentrale is uw partner bij een pallet ophalen!