9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Gebruikte kunststof pallets

Gebruikte kunststof pallets zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo zijn er kunststof pallets in veel gebruikte maten, zoals 80 x 120 cm en 100 x 120 cm. Daarnaast zijn er ook gebruikte nestbare kunststof pallets. Deze pallets kunnen eenvoudig opgestapeld worden, wanneer de pallets niet nodig zijn. Bij de Palletcentrale koopt u uw gebruikte kunststof pallets. Palletcentrale heeft gebruikte kunststof pallets in grote aantallen op voorraad. Wilt u graag een advies over welke gebruikte kunststof pallet het meest geschikt is voor u? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, die u zullen adviseren en assisteren. U kunt contact opnemen via het contactformulier of door te bellen.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Gebruikte kunststof pallets kopen

Gebruikte kunststof pallets nodig? De Palletcentrale biedt een ruim assortiment aan gebruikte kunststof pallets in diverse soorten en maten. Hiermee zijn onze gebruikte kunststof pallets geschikt voor diverse klussen. Zo kunt u bij Palletcentrale terecht voor lichte export pallets met een ijzersterke draagkracht. Op zoek naar gebruikte kunststof pallets die geschikt zijn voor hoogbouwstellingen of een vriesruimte, of dichte pallets met een gesloten dek? Ook deze types heeft Palletcentrale in het assortiment. Afhankelijk van het budget, gewenste draagkracht en de wijze van gebruik kunt u een keuze maken uit ons aanbod van gebruikte kunststof pallets.

Voordelen kunststof pallets

  • Er is geen speciale behandeling nodig tegen ongedierte. Kunststof pallets zijn hierdoor gemakkelijk buiten Europa te exporteren.
  • Kunststof pallets hoeven niet ISPM15 behandeld te worden.
  • Goederen kunnen niet beschadigd worden door uitstekende spijkers of splinters.
  • Geen risico op schimmelvorming, kunststof pallets kunnen geen vocht absorberen.
  • Laag in onderhoud en gemakkelijk schoon te houden, noodzakelijk om aan HACCP normen te voldoen.
  • Goed stapelbaar waardoor kunststof pallets minder plaats in beslag nemen.

Gebruikte kunststof pallets kunnen jaren mee

De levensduur van een pallet is afhankelijk van een aantal factoren. De belasting van de ladingen, aantal trips, handelingen van het personeel met de pallet en opslagwijze. Over het algemeen gesproken gaat een gebruikte kunststof pallet, indien juist gebruikt, langer mee dan hout. Vooral als de pallets buiten in de regen staan, gaat de slijtage van hout hard. Het enige nadeel van kunststof is dat de aanschafkosten hoger zijn en u niet ongelimiteerd kan belasten. Toch kunnen de gebruikte kunststof pallets nog lang mee. Vooral als het kunststof nog in uitstekende staat is. In onze shop kunt u een gebruikte kunststof pallet kopen in perfecte staat. Elke pallet is door ons persoonlijk gecontroleerd en voldoet aan de hoge eisen die we stellen aan gebruikte pallets.

Opkoop van uw overtollige kunststof pallets

Overtollige kunststof pallets kopen wij graag van u over. Heeft u in goede staat verkerende kunststof pallets die u niet meer kunt gebruiken en wilt u deze verkopen, laat het ons weten!

Bestel online gebruikte kunststof pallets

Kunststof pallets kopen kan rechtstreeks via onze eigen webshop. We hebben een ruim assortiment met verschillende pallets online staan. Loopt u tegen vragen aan over ons assortiment? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij het bestellen van een pallet gaat het bijvoorbeeld vaak mis met het draagvermogen. Kunststof pallets hebben een maximaal draagvermogen tussen de 250 en 1500 kg. Uiteraard kunnen wij u een uitgebreid advies geven over de verschillende pallets uit ons assortiment. Wij kunnen zelfs een advies geven welke pallet u het beste kan aanschaffen voor de lading die u wilt vervoeren.

Snel een nieuwe levering met pallets van kunststof nodig? Bestel vandaag nog nieuwe kunststof pallets online en wij zorgen voor een snelle levering op locatie.

Veel gestelde vragen over gebruikte kunststof pallets

Gebruikte kunststof pallets dragen sporen van gebruik. De pallets kunnen licht beschadigd of vervuild zijn. Daarentegen zijn de gebruikte kunststof pallets ten alle tijde functioneel bruikbaar.