8 ,9
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 8,9
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Waarom kiezen voor houten balkpallets?

Wanneer je op zoek bent naar pallets, zul je verschillende soorten pallets tegenkomen. Europallets, blokpallets, display pallets en kunststof pallets zijn hier enkele voorbeelden van. Balkpallets zijn met name erg populair in de industrie, aangezien ze erg veel gewicht kunnen dragen. Een balkpallet is een houten pallet dat speciaal ontwikkeld is voor het dragen van zwaar materieel en objecten. Ook worden ze regelmatig gebruikt voor het opslaan van goederen in magazijnstellingen.

De voordelen van balkpallets

Een houten balkpallet is een populair type pallet. Zo biedt een balkpallet meer stevigheid dan een regulier Europallet. Ben je op zoek naar een pallet dat zware producten kan dragen of wil je grote objecten opslaan in een magazijn? Onze houten balkpallets bieden uitkomst. Bovendien zijn balkpallets goed op te stapelen, waardoor ze weinig overbodige ruimte innemen. Balkpallets kopen? Bestel via onze webshop of vraag een offerte aan.

Hoge kwaliteit balkpallets

Bij Palletcentrale bieden we gebruikte balkpallets aan. En dat zie je terug in de prijs! Alle gebruikte én nieuwe balkpallets zijn door ons gecontroleerd en daarom van hoge kwaliteit. Waarom nieuwe balkpallets aanschaffen als je ook gebruikte balkpallets kunt aanschaffen? Beter voor je portemonnee en ook nog eens erg duurzaam.

Meer informatie over balkpallets

Wil je graag meer weten over onze balkpallets of andere soorten pallets? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.