9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Balkpallets

Houten balkpallets zijn uitermate geschikt om extra zware objecten op een veilige wijze te vervoeren. Een houten balkpallet, ook wel 2-weg pallet genoemd, wordt veel toegepast in de beton- en steenindustrie. De stevigheid dankt de pallet aan de extra balken die over de lengte en breedte zijn bevestigd, waardoor het dragen van veel gewicht geen enkel probleem is. Door deze balken is de draagkracht erg groot. Wij attenderen u erop dat houten balkpallets enkel vanaf twee kanten toegankelijk zijn voor zowel een heftruck als pompwagen. Balkpallets kopen? Onze balkpallets zijn stevig, standaard binnen 48 uur leverbaar en bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Waarom kiezen voor houten balkpallets?

Wanneer u op zoek bent naar pallets, zal u verschillende soorten pallets tegenkomen. Europallets, blokpallets, display pallets en kunststof pallets zijn hier enkele voorbeelden van. Balkpallets zijn met name erg populair in de industrie, aangezien ze erg veel gewicht kunnen dragen. Een balkpallet is een houten pallet dat speciaal ontwikkeld is voor het dragen van zwaar materieel en objecten. Ook worden ze regelmatig gebruikt voor het opslaan van goederen in magazijnstellingen.

De voordelen van balkpallets

Een houten balkpallet is een populair type pallet. Zo biedt een balkpallet meer stevigheid dan een regulier Europallet. Bent u op zoek naar een pallet dat zware producten kan dragen of wilt u grote objecten opslaan in een magazijn? Onze houten balkpallets bieden uitkomst. Bovendien zijn balkpallets goed op te stapelen, waardoor ze weinig overbodige ruimte innemen. Balkpallets kopen? Bestel via onze webshop of vraag een offerte aan.

Hoge kwaliteit balkpallets

Bij Palletcentrale bieden we gebruikte balkpallets aan. En dat ziet u terug in de prijs! Alle gebruikte én nieuwe balkpallets zijn door ons gecontroleerd en daarom van hoge kwaliteit. Waarom nieuwe balkpallets aanschaffen als u ook gebruikte balkpallets kunt aanschaffen? Beter voor uw portemonnee en ook nog eens erg duurzaam.

Meer informatie over balkpallets

Wilt u graag meer weten over onze balkpallets of andere soorten pallets? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Veel gestelde vragen over Balkpallets

Een balkpallet is een pallet die is opgebouwd met balken. Dit zorgt ervoor dat een balkpallet van 2 kanten inrijdbaar is voor een pompwagen of heftruck. De balken zorgen voor extra stevigheid, waardoor balkpallets een hoog draagvermogen hebben.

Balkpallets bestaan er in veel verschillende afmetingen. Maten die wat vaker worden teruggevonden in het aanbod van balkpallets zijn 110 x 110 cm en 120 x 120 cm.