9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets verkopen? Snel een prijs voor uw pallets

Neem contact met ons op om uw pallets te verkopen of stuur direct het aantal en een foto van uw pallets door. Vul het verkoopformulier in Bel via +31 168 357 010 Dezelfde werkdag nog antwoord!
Stapel pallets verkopen bij Palletcentrale

Pallets verkopen of inleveren?

De Palletcentrale koopt overtollige pallets op. Profiteer van de voordelen!
Wij hanteren de hoogste opkoopgarantie en halen uw gebruikte pallets op (Nederland en België) onder de volgende voorwaardes;

Vanaf 50 stuks in één standaard afmeting / uitvoering Vanaf 100 stuks wanneer het om diverse afmetingen / uitvoeringen gaat Na ontvangst van meerdere duidelijke foto’s van de aan te bieden partij

Vanaf 15 stuks kunt u uw pallets inleveren bij onze vestiging in Rotterdam. Kleinere aantallen kunnen wij helaas niet verwerken.

Pallet inkoop door Palletcentrale

Vul onderstaand pallet verkoop formulier in voor de opkoop van uw pallets.

Opkoopformulier

U wilt uw oude pallets verkopen? Dan horen wij dit graag. Wij kunnen ze hergebruiken, recyclen of repareren. Of u nu europallets, eenmalige pallets, CP pallets of andere pallets wilt verkopen: door onze hoogste prijsgarantie bent u verzekerd van de hoogste prijs voor uw gebruikte pallets. Meer informatie

Contactpersoon bij het verkopen van uw oude pallets
Even sparren? Neem gerust contact op met Joni, of één van haar collega's!

Eenvoudig oude pallets verkopen

Vanaf 50 stuks in eenheid komen wij de pallets ophalen (In heel Nederland en België) De pallets dienen opgestapeld te zijn in veilige stapels van max. 17 pallets Er dient ter plaatse een heftruck aanwezig te zijn voor het laden van de pallets Van iedere opgehaalde vracht ontvangt u een overzichtelijk uitsorteerrapport via e-mail U kunt ook pallets inleveren bij onze vesting in Rotterdam (vanaf 15 stuks)

Pallets ophalen

Palletcentrale koopt overtollige europallets op. Wilt u uw oude pallets verkopen? Dan horen wij dit graag. Wij kunnen ze hergebruiken, recyclen of repareren. Of u nu europallets, eenmalige pallets, CP pallets of andere pallets wilt verkopen, wij pakken dit voor u op. Door onze hoogste prijsgarantie bent u verzekerd van de hoogste prijs voor uw pallets.

Pallets verkopen? Zo gaat het in zijn werk

Wilt u europallets of andere overtollige pallets verkopen? Dan ontvangen wij graag een foto van de partij pallets inclusief afmeting en aantal. Dit kan snel en eenvoudige via de whatsapp, of via ons opkoopformulieren. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van de foto krijgt u direct een prijs. Ook is het mogelijk dat onze accountmanager bij u langs komt om de partij te bezichtigen.

U ontvangt direct een aanbieding van ons. Nadat we de opdracht tot ophaal hebben ontvangen, plannen wij deze in. Onze eigen transportafdeling zorgt voor een snelle afvoer. Palletcentrale is dé partner voor uw pallet inkoop.

Pallets verkopen tegen een scherpe prijs

Wilt u uw pallets verkopen en bent u op zoek naar een partij die uw pallets tegen een scherpe prijs overneemt? Bij de Palletcentrale bent u aan het juiste adres. U kunt aan ons uw oude pallets verkopen en wij bieden altijd de hoogste opkoopprijs.

Verkoop uw pallets aan ons en vanaf 50 stuks komen wij ze ophalen. Neem contact met ons op voor de pallet verkoop van europallets en andere soorten pallets. Ook ongebruikelijke maten kopen wij op. Palletcentrale is de ideale partner voor de verkoop van uw oude en inkoop van uw nieuwe pallets, alles onder één adres.

Europallets inleveren en andere soorten

Heeft u overtollige en/of oude pallets staan die u niet meer kunt gebruiken. Dan kunt u deze vaak nog verkopen. Gebruikte pallets kunnen worden hergebruikt, gerecycled of gerepareerd. U kunt uw pallets laten ophalen door ons of ze in komen leveren bij een van onze vestigingen.

U kunt eenvoudig een foto van uw stapel pallets appen naar ons Whatsapp nummer. Wij antwoorden dan direct naar u. U ontvangt van ons een prijs en vervolgens maken wij een afspraak om de pallets af te halen. Na het afhalen van uw pallets krijgt u desgewenst keurig een afhaalrapport waarop precies staat wat u bij ons heeft ingeleverd en wat u hiervoor ontvangen heeft.

Wanneer u de pallets komt inleveren is het ook mogelijk contant uitbetaald te krijgen.

U kunt uw europallets verkopen aan de Palletcentrale. U kunt de europallets inleveren bij ons maar wij kunnen ze ook komen ophalen, vanaf 50 stuks. Wanneer u uw europallets bij ons komt inleveren verzekeren wij u van een goede prijs. Hoe beter de kwaliteit van de partij pallets die u aan ons wilt verkopen, hoe beter de prijs die wij kunnen bieden. U kunt uw pallets inleveren bij onze dichtstbijzijnde vestiging verspreid over heel Nederland.

Europallets verkopen gebeurt niet altijd tegen standaard prijzen. Wilt u op voorhand een prijs waar voor u pallets kunt verkopen? Wij kunnen een indicatie afgeven voor de prijs van een hele en een kapotte pallet, maar op basis van uw foto’s kunnen wij een veel betere richtprijs afgeven.

U kunt aan ons niet alleen uw europallets verkopen, maar ook andere types en maten. Laat ons weten welke partij u heeft staan en wij laten u weten hoeveel u voor uw partij krijgt.

Vanaf 50 stuks halen wij uw pallets op, vanaf 15 stuks kunt u europallets inleveren bij onze vestiging in Rotterdam.

Pallet verkoop en duurzaam ondernemen

Wanneer u uw gebruikte pallets verkoopt aan de Palletcentrale draagt u bij aan een beter milieu. Besteed de pallet inkoop uit aan de Palletcentrale en uw pallets worden hergebruikt, in plaats van vernietigd. Ook daarom dus uw pallets inleveren bij de Palletcentrale! Wij produceren ook duurzaam. Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor zowel een duurzame pallet inkoop als ook de verkoop van uw pallets.

Pallets inleveren goed voor het milieu

Het hergebruiken van pallets is minder belastend voor het milieu. Door het hergebruiken van pallets t.o.v. deze nieuw te laten produceren behaalt u een positieve CO2 besparing . Ook is het hergebruiken van pallets veel voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe pallets.

Daarom kunt u uw oude pallets verkopen aan pallethandelaren. Bedrijven behalen een positieve CO2 besparing n.a.v. het verkopen van de overtollige pallets. Bij de Palletcentrale ontvangt u jaarlijks een CO2 besparingscertificaat. Deze kunt u toevoegen aan het milieu jaarverslag.

Hergebruiken van pallets, hoe werkt dat precies?

Zodra overtollige pallets gekocht zijn van bedrijven die deze niet meer kunnen gebruiken, worden deze gesorteerd in verschillende stromen. Bijvoorbeeld bij de Palletcentrale geschiedt het sorteren op afmeting en type pallet. Hierbij zijn 4 stromen te onderscheiden:

  • Hele pallets
  • Te repareren kapotte pallets
  • Niet te repareren pallets
  • Incourante maten en schroot

Hele pallets en gerepareerde pallets gaan de voorraad in en zijn wederom beschikbaar voor de klanten. Bij niet te repareren pallets vindt versnippering plaats tot grondstof voor:

  • Het opwekken van duurzame energie
  • Het vervaardigen van spaanplaat en andere hout geperste materialen.

Wat is uw oude pallet waard?

Uw oude pallets zijn in de meeste gevallen geld waard. Het weggooien van pallets is om die reden een onbenut potentieel, want het verkopen van uw oude pallets levert u geld op. De waarde van uw oude pallets is afhankelijk van verschillende factoren die hierin een rol spelen.

Factoren die de waarde van uw pallets bepalen

In de eerste plaats is de conditie van uw oude pallets van grote invloed op de prijs. Het is namelijk een aanzienlijk verschil wanneer pallets met een goede conditie direct inzetbaar zijn voor transport, ten opzichte van pallets die nog gerepareerd moeten worden. Om de conditie van de pallets te bepalen zal er gevraagd worden om een aantal afbeeldingen van de betreffende pallets te sturen.

Naast de conditie is ook de afmeting een belangrijke factor voor het bepalen van de waarde van uw pallets. Zo zijn courante maten pallets doorgaans meer waard dan pallets met een incourante maat.

Tot slot zijn de actuele marktprijzen ook bepalend voor de waarde. De hoogte van de houtprijzen spelen hierom een belangrijke rol voor het bepalen van de prijs.

Palletopkoop bij de Palletcentrale in het kort

Bent u benieuwd naar onze werkwijze bij de opkoop van pallets en ziet u dit graag in het kort? Bekijk hier dan onze opkoopvideo. Hierin wordt stapsgewijs uitgelegd met tekst en beelden hoe wij te werk gaan bij het opkopen van pallets.

Veel gestelde vragen over pallets verkopen of inleveren

U kunt uw pallets inleveren bij de dichtstbijzijnde pallethandelaar in de regio. Afhankelijk van het soort, de staat en het aantal van de pallets ontvangt u vervolgens een vergoeding voor de pallets. Vanaf 50 stuks worden de pallets op locatie opgehaald en vanaf 15 stuks kunnen de pallets bij onze vestiging in Rotterdam ingeleverd worden.

De waarde van pallets is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de marktprijs, de conditie en het verschil tussen courante- en incourante maten van invloed op de prijs van pallets.

De hoogte van het bedrag wat je terugkrijgt voor je pallet is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de marktprijs van grote invloed op de prijs die grotendeels bepaald wordt door de actuele houtprijzen. Daarnaast vertegenwoordigen courante maten hogere prijzen dan incourante maten. Tot slot is de conditie van belang voor de prijs. Kapotte pallets zullen in sommige gevallen bijvoorbeeld niets opleveren en worden dan alleen opgehaald.

De Palletcentrale neemt graag uw pallets over. U kunt bij ons online het opkoopformulier invullen, waardoor wij u een aantrekkelijke prijs kunnen bieden voor uw pallets. U kunt hierbij foto’s opsturen van de pallets, zodat onze specialisten een oordeel kunnen vellen over de conditie van de pallets. Vanaf 50 stuks worden de pallets opgehaald en vanaf 15 stuks kunnen de pallets bij onze vestiging in Rotterdam ingeleverd worden.

U kunt uw pallets aanbieden aan de Palletcentrale. Afhankelijk van het soort, de staat en het aantal van de pallets kunnen wij u een vergoeding geven voor de pallets. Vanaf 50 stuks worden de pallets opgehaald en bij een lager aantal kunnen de pallets bij onze vestiging in Rotterdam ingeleverd worden.

De waarde van pallets is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de marktprijs, de conditie en het verschil tussen courante- en incourante maten van invloed op de prijs van pallets.