8 ,6
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 8,6
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets verkopen of inleveren?

De Palletcentrale koopt overtollige pallets op. Profiteer van deze voordelen:

 • hoogste opkoopprijs garantie
 • v.a. 50 stuks halen wij je pallets op

Snel een prijs voor jouw pallets
Neem contact met ons op of stuur direct jouw aantal en een foto van je pallets door..

Dezelfde werkdag antwoord!

Verkoop jouw pallets

Vul onderstaand pallet verkoop formulier in voor opkoop van jouw pallets.


Opkoop formulier

 • Minimaal 50 stuks
 • Sleep bestanden hierheen of
   Stuur een duidelijke foto van de partij mee.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Pallets ophalen

  De Palletcentrale koopt overtollige pallets op. Je oude pallets kunnen wij hergebruiken, recyclen of repareren. Of je nu europallets, eenmalige pallets, CP pallets of andere pallets wilt verkopen, laat het ons weten. Door onze hoogste prijsgarantie ben je verzekerd van de hoogste prijs voor je pallets.

  Hier een uitleg over hoe het verkopen van pallets in zijn werk gaat. Wil je europallets of andere overtollige pallets verkopen? Dan ontvangen wij graag een foto van de partij pallets inclusief afmeting en aantal. Dit kan snel en eenvoudige via de whatsapp, of via ons opkoopformulieren. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van de foto krijg je direct een prijs.

  Ook is het mogelijk dat onze accountmanager bij je langs komt om de partij te bezichtigen. Je ontvangt direct een aanbieding van ons.

  Nadat we de opdracht tot ophaal hebben ontvangen, plannen wij deze in. Onze eigen transportafdeling zorgt voor een snelle afvoer.

  • Vanaf 50 stuks komen wij de pallets ophalen.
  • De pallets dienen opgestapeld te zijn in veilige stapels van max. 16 pallets.
  • Er dient ter plaatse een heftruck aanwezig te zijn voor het laden van de pallets.
  • Van iedere opgehaalde vracht ontvang je een overzichtelijk uitsorteerrapport via e-mail.
  • Ook is het mogelijk de pallets in te leveren op 1 van onze vestingen.

  Vul het formulier rechts in zodat wij een prijsvoorstel kunnen sturen of neem anders contact met ons op via e-mail of bel +31 (0)168-357010. Whatsappen kan via dit nummer: +31 648000000 ».

  Pallets verkopen

  Wil jij je pallets verkopen en ben jij op zoek naar een partij die jouw pallets tegen een scherpe prijs overneemt? Bij de Palletcentrale ben je aan het juiste adres. Je kunt aan ons je oude pallets verkopen en wij bieden altijd de hoogste opkoopprijs. Verkoop je pallets aan ons en vanaf 50 stuks komen wij ze ophalen. Neem contact met ons op voor de pallet verkoop van europallets en andere soorten pallets. Ook ongebruikelijke maten kopen wij op. Palletcentrale is de ideale partner voor de verkoop van je oude en inkoop van je nieuwe pallets, alles onder één adres.

  Europallets inleveren en andere soorten

  Je kunt je europallets bij ons inleveren. Maar wij kunnen ze ook komen ophalen vanaf 50 stuks. Wanneer je je europallets bij ons komt inleveren verzekeren wij je van een goede prijs. Hoe beter de kwaliteit van de partij pallets die je aan ons wilt verkopen, hoe beter de prijs die wij kunnen bieden. Je kunt je pallets inleveren bij een van onze vestigingen verspreid over heel Nederland.

  Wij kopen niet alleen Europallets maar ook andere types en maten. Laat ons weten welke partij je hebt staan en wij laten jou weten hoeveel jij voor jouw partij krijgt.

  Je kunt eenvoudig een foto van jouw stapel pallets appen naar ons Whatsapp nummer. Wij antwoorden dan direct naar jou. Je ontvangt van ons een prijs en vervolgens maken wij een afspraak om de pallets af te halen. Na het afhalen van je pallets krijg je desgewenst keurig een afhaalrapport waarop precies staat wat wij je bij ons hebt ingeleverd en wat je hiervoor ontvangen hebt.

  Wanneer je de pallet komt inleveren is het ook mogelijk contact uitbetaald te krijgen.

  Pallet verkoop en duurzaam ondernemen

  Wanneer je je gebruikte pallets verkoop aan de Palletcentrale draag je bij aan een beter milieu. Besteed de pallet inkoop uit aan de Palletcentrale en jouw pallets worden hergebruikt, in plaats van vernietigd. Wij produceren ook duurzaam. Dus bieden een totaaloplossing voor een duurzame inkoop en verkoop van je pallets.