9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets verkopen of inleveren?

De Palletcentrale koopt overtollige pallets op. Profiteer van deze voordelen:

 • Hoogste opkoopprijs garantie
 • V.a. 50 stuks halen wij uw pallets op (Nederland en België)
 • V.a. 15 stuks kunt u uw pallets inleveren op een van onze vestigingen

Snel een prijs voor uw pallets
Neem contact met ons op of stuur direct uw aantal en een foto van uw pallets door.

Dezelfde werkdag antwoord!

Verkoop uw pallets

Vul onderstaand pallet verkoop formulier in voor opkoop van uw pallets.


Opkoop formulier

 • Minimaal 50 stuks
 • Sleep bestanden hierheen of
  Stuur een duidelijke foto van de partij mee.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pallets ophalen

De Palletcentrale koopt overtollige pallets op. Dus wilt u uw oude pallets verkopen? Dan horen wij dit graag. Wij kunnen ze hergebruiken, recyclen of repareren. Of u nu europallets, eenmalige pallets, CP pallets of andere pallets wilt verkopen, laat het ons weten. Door onze hoogste prijsgarantie bent u verzekerd van de hoogste prijs voor uw pallets.

Hier een uitleg over hoe het verkopen van pallets in zijn werk gaat. Wilt u europallets of andere overtollige pallets verkopen? Dan ontvangen wij graag een foto van de partij pallets inclusief afmeting en aantal. Dit kan snel en eenvoudige via de whatsapp, of via ons opkoopformulieren. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van de foto krijgt u direct een prijs.

Ook is het mogelijk dat onze accountmanager bij u langs komt om de partij te bezichtigen. U ontvangt direct een aanbieding van ons.

Nadat we de opdracht tot ophaal hebben ontvangen, plannen wij deze in. Onze eigen transportafdeling zorgt voor een snelle afvoer.

 • Vanaf 50 stuks komen wij de pallets ophalen (Nederland en België).
 • De pallets dienen opgestapeld te zijn in veilige stapels van max. 17 pallets.
 • Er dient ter plaatse een heftruck aanwezig te zijn voor het laden van de pallets.
 • Van iedere opgehaalde vracht ontvangt u een overzichtelijk uitsorteerrapport via e-mail.
 • U kunt ook pallets inleveren op één van onze vestingen.

Vul het formulier rechts in zodat wij een prijsvoorstel kunnen sturen of neem anders contact met ons op via e-mail of bel +31 (0)168-357010. Whatsappen kan via dit nummer: +31 648000000 ».

Palletcentrale is dé partner voor uw pallet inkoop.

Pallets verkopen

Wilt u uw pallets verkopen en bent u op zoek naar een partij die uw pallets tegen een scherpe prijs overneemt? Bij de Palletcentrale bent u aan het juiste adres. U kunt aan ons uw oude pallets verkopen en wij bieden altijd de hoogste opkoopprijs. Verkoop uw pallets aan ons en vanaf 50 stuks komen wij ze ophalen. Neem contact met ons op voor de pallet verkoop van europallets en andere soorten pallets. Ook ongebruikelijke maten kopen wij op. Palletcentrale is de ideale partner voor de verkoop van uw oude en inkoop van uw nieuwe pallets, alles onder één adres.

Eenvoudig oude pallets verkopen

U kunt eenvoudig een foto van uw stapel pallets appen naar ons Whatsapp nummer. Wij antwoorden dan direct naar u. U ontvangt van ons een prijs en vervolgens maken wij een afspraak om de pallets af te halen. Na het afhalen van uw pallets krijgt u desgewenst keurig een afhaalrapport waarop precies staat wat u bij ons heeft ingeleverd en wat u hiervoor ontvangen heeft.

Wanneer u de pallets komt inleveren is het ook mogelijk contant uitbetaald te krijgen.

Europallets inleveren en andere soorten

U kunt uw europallets verkopen aan de Palletcentrale. U kunt de europallets inleveren bij ons. Maar wij kunnen ze ook komen ophalen, vanaf 50 stuks. Wanneer u uw europallets bij ons komt inleveren verzekeren wij u van een goede prijs. Hoe beter de kwaliteit van de partij pallets die u aan ons wilt verkopen, hoe beter de prijs die wij kunnen bieden. U kunt uw pallets inleveren bij een van onze vestigingen verspreid over heel Nederland.

Europallets verkopen gebeurt niet altijd tegen standaard prijzen. Wilt u op voorhand een prijs waar voor u pallets kunt verkopen? Wij kunnen een indicatie afgeven voor de prijs van een hele en een kapotte pallet, maar op basis van uw foto’s kunnen wij een veel betere richtprijs afgeven.

U kunt aan ons niet alleen uw europallets verkopen, maar ook andere types en maten. Laat ons weten welke partij u heeft staan en wij laten u weten hoeveel u voor uw partij krijgt.

Vanaf 50 stuks halen wij uw pallets op, vanaf 15 stuks kunt u europallets inleveren op een vestiging.

Pallet verkoop en duurzaam ondernemen

Wanneer u uw gebruikte pallets verkoopt aan de Palletcentrale draagt u bij aan een beter milieu. Besteed de pallet inkoop uit aan de Palletcentrale en uw pallets worden hergebruikt, in plaats van vernietigd. Ook daarom dus uw pallets inleveren bij de Palletcentrale! Wij produceren ook duurzaam. Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor zowel een duurzame pallet inkoop als ook de verkoop van uw pallets.