9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Duurzaam & circulair

Samenwerken met de Palletcentrale betekent een verduurzaming van uw bedrijf. Circulariteit is verweven met de kern van ons product, onze processen en onze visie.

Ontvang ons CO2-besparingscertificaat, u verduurzaamt aantoonbaar.

circulair proces
circular
Icon of a play button
lean & green
pallets circulair palletcentrale

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is verankerd in ons bedrijf. Het in- en verkopen van gebruikte pallets is een ultieme manier van recyclen. Dit geeft ons de mogelijkheid om duurzame pallets aan te bieden aan onze klanten.

Duurzaamheid

We hebben duurzaamheids-projecten geïntegreerd in onze dienstverlening. Op onze vestigingen hebben wij zonnepanelen, wij werken met elektrische heftrucks en rijden op duurzame brandstof. Zowel voor de productie als reparatie van pallets hebben wij het PEFC certificaat.

Arbeidsmarkt

Wij betrekken mensen die verder van de arbeidsmarkt afstaan. De Palletcentrale is een gecertificeerd leerbedrijf en iedere studieperiode worden nieuwe leerlingen in onze projecten betrokken.

Onder onze collega’s bevinden zich altijd gewaardeerde Wajong medewerkers.

Vereniging en jeugd

De Palletcentrale is actief betrokken bij  en stimuleert (jeugd)activiteiten binnen het verenigingsleven. We ondersteunen verenigingen met een helder beleid en een sociaal betrokken jeugdplan. Klik hier voor onze sponsoractiviteiten.

Circulair

Met inkoop, reparatie en verkoop van gebruikte pallets recyclen zoveel mogelijk hout, het houtafval dat ontstaat wordt gebruikt als grondstof voor de groene energiemarkt en eigen HT-ovens.