9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Europallets inleveren?

Wilt u europallets inleveren? U kunt dit doen bij onze vestiging in Rotterdam. Daarnaast komen wij vanaf 50 stuks uw europallets ophalen. Uiteraard krijgt u van ons een vergoeding. Wij bieden de hoogste opkoopprijs! Naar het verkoopformulier Bel via +31 168 357 010 Dezelfde werkdag antwoord!
Stapel pallets verkopen bij Palletcentrale

Euro pallets inleveren

U kunt pallets inleveren bij onze vestiging in Rotterdam. U profiteert dan van onze service: 

Wij hanteren de hoogste opkoopprijs garantie V.a. 15 stuks kunt u uw pallets inleveren bij onze vestiging in Rotterdam Optie contante betaling bij inleveren Ontvangst overzichtelijk uitsorteerrapport V.a. 50 stuks halen wij uw gebruikte pallets op (Nederland en België)

Lever uw pallets in bij onze vestiging

Komt u langs om uw pallets in te leveren? Laat het ons weten

Wilt u euro pallets inleveren? Dit kan bij onze vestiging in Rotterdam. Bij de Palletcentrale kunt u europallets inleveren voor geld, wij bieden de hoogste opkoopprijs. Vanaf 50 stuks komen wij de (euro) pallets ophalen.

Meer informatie

Cedric & Jasper aan bureau
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met één van onze collega's!

Joni of één van haar collega’s beantwoordt uw vragen vakkundig per telefoon, e-mail of chat. Stel ze gerust!

Joni & Frenk in overleg
Joni van Es Verkoop

Europallets inleveren

V.a. 15 stuks kunt u uw pallets inleveren bij onze vestiging in Rotterdam
Mogelijkheid tot contante uitbetaling bij het inleveren
Mogelijkheid tot een overzichtelijk uitsorteerrapport via e-mail
Vanaf 50 stuks halen wij uw europallets op

Euro pallets inleveren

De Palletcentrale neemt uw oude europallets in. Dus wilt u uw oude europallets wegbrengen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ze repareren en hergebruiken, of recyclen. Naast europallets kunt u ook andere incourante pallets verkopen. Wij bieden u de hoogste prijsgarantie en zo bent u verzekerd van de beste prijs voor uw europallets.

Hoe het werkt

Hier een uitleg over hoe het verkopen van pallets in zijn werk gaat. Wilt u europallets of andere courante pallets inleveren? U kunt langsrijden bij onze vestiging in Rotterdam. Wij kunnen u direct contant uitbetalen.

Het is ook mogelijk dat wij u een uitsorteerrapport mailen, u kunt dan een factuur maken en wij betalen u per bankoverschrijving.

Europallets ophalen

Vanaf 50 stuks kunt u een aanvraag indienen om uw pallets op te laten halen. De europallets worden dan bij u opgehaald en u ontvangt uw vergoeding per pallet.

Gebruikte europallets inleveren tegen vergoeding

Pallets verkopen aan de Palletcentrale is ontzettend simpel. U stuurt via whatsapp een foto van de stapel pallets. Het nummer waar u de foto naartoe stuurt is: +31 6 48 000 000

  • Wij reageren zo snel mogelijk
  • Wij hanteren de hoogste opkoopprijs garantie
  • Optie contante betaling bij inleveren
  • V.a. 50 stuks halen wij uw gebruikte pallets op (Nederland en België)

Gebruikte europallets inleveren tegen vergoeding

U heeft een stapel europallets staan en wilt de ruimte die de pallets innemen zo snel mogelijk vrijmaken. Het is een van de meest voorkomende redenen waarom er contact gezocht wordt met de Palletcentrale. Een andere reden om pallets te verkopen is dat deze niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen.

Alle afmetingen europallets kunnen bij Palletcentrale ingeleverd worden. Beschikt u over kapotte europallets of pallets die niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen? Ook deze zijn in te leveren. De vergoeding van de pallets verschilt per afmeting of staat van de pallet die aangeleverd wordt.

Pallets verkopen, duurzaam ondernemen

Met het verkopen van de gebruikte pallets aan de palletcentrale draagt u direct bij aan een beter milieu. Uw pallets worden dan hergebruikt in plaats van vernietigd. Het produceren is ook duurzaam. Zowel duurzame pallet inkoop als verkoop van de pallets.

Andere mensen vragen ook:

De waarde van een Europallet is sterk afhankelijk van de actuele marktprijzen en daarnaast de conditie van de Europallet. De Palletcentrale garandeert de hoogste opkoopprijs garantie.

Officieel zit er geen statiegeld op een Europallet, omdat er geen centrale eigenaar van de pallet is. In de praktijk wordt een zogenoemde statiegeld prijsafspraak gemaakt tussen leverancier en afnemer, zodat de leverancier zeker weet dat de Europallets weer retour gezonden worden. De waarde van het statiegeld wat hierin wordt afgesproken staat vrijwel nooit gelijk aan de actuele waarde van de Europallet.

Overtollige Europallets kunt u inleveren bij De Palletcentrale. Via whatsapp kunt u foto’s sturen van uw Europallets, waardoor wij in staat zijn om een passende en marktconforme prijs te bieden voor uw Europallets. Vanaf 50 stuks komen wij de Europallets bij u afhalen.