9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Over de Palletcentrale

Ruim 50 jaar een begrip op het gebied van de in- en verkoop van gebruikte pallets. Met een eigen fabriek en alle disciplines bieden we een totaaloplossing voor iedere klant.

Dit doen we vanuit 6 vestigingen en met ruim 30 eigen vrachtwagens

Aan het werk @ Palletcentrale
Palletcentrale Moerdijk terrein
Icon of a play button
Palletcentrale vrachtwagen
Palletcentrale Sas van Gent medewerkers


In 1969 ontstond het bedrijf door in de Rotterdamse havens pallets te verzamelen, deze vervolgens te sorteren en terug te leveren aan producenten van diverse artikelen. Voortgaande groei zorgde al snel voor de toename van het aantal vestigingen, vandaag de dag leveren wij met 30 vrachtwagens vanuit 6 vestigingen waaronder een productielocatie. Palletcentrale is dé totaalpartner op het gebied van pallets voor de midden en grootzakelijke markt.


In samenwerking met onze klanten realiseren wij de meest efficiënte palletoplossing. Oplossingen naar een betere performance realiseren wij door met onze klanten samen te werken. Slimme oplossingen en kostenbesparingen liggen vaak voor de hand. Optimalisatie van de logistieke processen, flexibiliteit en productspecificatie leiden direct tot meer efficiëntie dus kostenverlaging.

De kracht van Palletcentrale

Wij doen meer dan alleen het leveren van pallets. Wij zijn uw logistieke partner met een totaaloplossing.

Een totaaloplossing

We bieden nieuwe standaard en maatpallets vanuit onze eigen productielocatie. Wij kopen uw overtollige pallets op en repareren desgewenst uw eigen pallets.

Alle disciplines onder één dak, transparant, overzichtelijk en efficiënt.

Opkoop & afvoer

De Palletcentrale koopt uw pallets op tegen de hoogste opkoopprijs garantie. Afhankelijk van de hoeveelheid overtollige pallets zetten wij desgewenst open- of gesloten koppel trailers bij u neer.

100% Beschikbaarheid

Met 6 vestigingen in Nederland en een continue voorraad van 500.000+ pallets is de beschikbaarheid van uw pallets gegarandeerd.

Ruim 50 jaar ervaring

Op ons kunt u vertrouwen. Met o.a. een eigen productielijn en ruim 30 vrachtwagens bieden we snelle leveringen en waarborgen we alle kwaliteitsstandaarden.

Samenwerken met de Palletcentrale betekent verduurzamen. Er vindt bewezen CO2 reductie plaats. U ontvangt een officieel certificaat voor in uw milieujaarverslag.

certificaat co2 reductie
Certificaat CO2 reductie Verduurzaam uw supply chain

Onze klanten

Onze klanten bevinden zich in de grootzakelijke markt. Een aantal van onze tevreden klanten.

Onze pallet professionals beantwoorden iedere vraag vakkundig per telefoon, e-mail of chat. Advies ter plaatse? Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers.

Frank Bennemeer Commercieel directeur Palletcentrale
Frank Bennemeer Commercieel directeur

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij hechten veel waarde aan een duurzame bedijfsvoering. De Palletcentrale is Lean & Green.

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid is verankerd in ons bedrijf. We hebben duurzaamheids-projecten geïntegreerd in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld het project met de Circular Plastics Alliance.

Verenigingen en jeugd

We sponsoren het verenigingsleven om jeugdactiviteiten te stimuleren. We ondersteunen verenigingen met een helder beleid en een sociaal betrokken jeugdplan. Lees meer over onze sponsoringsactiviteiten.

Persoonlijke groei voor mensen

We zien het als onze taak een kans te geven aan mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan.

Als gecertificeerd leerbedrijf betrekken we ieder jaar studenten in onze projecten en hebben we permanent Wajong medewerkers in dienst.

Ook u draagt uw steentje bij

In en verkoop van gebruikte pallets is een ultieme manier van recyclen. Ook u heeft een positieve CO2 bijdrage door inkoop of verkoop van overtollige pallets.

Samenwerken met de Palletcentrale maakt u meer duurzaam, dus efficiënter en kostenbesparend.

De Palletcentrale beschikt over een eigen productielocatie in Sas van Gent. Wij zijn pallet leverancier van uw standaard en maatpallets.

Productie manager Sas v Gent
Arjen Voogt Manager Productie

Bekijk onze berichten