Roularta Media Group: altijd voorzien in onverwachtse vraag

Roularta Media Group

De palletcentrale is een strategisch partner voor Roularta Media Group op het gebied van palletlevering en beheer. Voor het bedrijf produceren wij maatwerk pallets in onze eigen fabriek te Sas van Gent. Het bedrijf heeft door het jaar heen een wisselende behoefte aan toelevering van pallets. De vraag kan onverwachts pieken, of juist dalen hebben. Palletcentrale houdt voor Roularta een minimale voorraad aan. Op afroep leveren wij het gewenste aantal pallets, of palletten zoals men in België zegt.

“Wij werken al heel lang samen met Palletcentrale. Zij houden constant voorraad aan zodat schommelingen in onze behoeftes voor onze op maat gemaakte paletten moeiteloos opgevangen worden.”

Dhr. Vandoorne, directeur aankoop Roularta Media Group

Over Royaal Media Group

Het Belgische bedrijf Roularta Media Group is marktleider op het gebied van magazines (N/F)(algemeen-, business- en sport-nieuwsweekbladen, lifestyle-magazines, medical- e.a. professional magazines), local media in Vlaanderen  (hah-streekkranten, zondagskranten, lifestylemagazines en internet-marketingsolutions) en business-televisie.

Met het concept Trends Business Information verzorgt Roularta alle financiële en marketing data van Belgische bedrijven. Roularta organiseert daarnaast events in de business- en lifestylesfeer en ontwikkelt alle alle denkbarre line extensions rond de sterke opgebouwde merken. Denk hieerbij aan boeken en magazine-specials, reizen en design.

Royal Media Group heeft in totaal 1.308 werknemers en realiseert een geconsolideerde omzet van 277 miljoen euro.