9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Gitterboxen

Gitterbox online bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Palletcentrale verkopen we gitterboxen in grote aantallen op voorraad. Wilt u advies welke gitterboxen de beste optie zijn, laat dan één van onze medewerkers u assisteren. Contact opnemen kan via het contactformulier of door ons te bellen.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Gitterboxen voor opslag

Gitterboxen of gaascontainers zijn te gebruiken voor opslag en transport. Veel bedrijven gebruiken deze metalen gaascontainers voor een handige opslag van hun goederen. De gitterbox heeft een meerdere voordelen:

  • Ze zijn stapelbaar en hierdoor kan een enkele opslagplaats efficiënt ingedeeld worden. Het vloeroppervlakte wordt volledig benut.
  • Aan de voorkant van gitterboxen zit een opening waardoor goederen uit de box kunnen worden gehaald, of waardoor de box gevuld kan worden. Juist ook als ze opgestapeld zijn.
  • Doordat de gitterbox een draadconstructie heeft kan men eenvoudig zien welke goederen zich in de box bevinden.

Gitterboxen en gaascontainers zijn ideaal voor het opslaan van zware goederen. U ziet het gebruik ervan dan ook veel terug in de staalindustrie. Maar ook in andere branches vindt men ze terug en zijn ze goed bruikbaar. Gitterboxen zijn voorzien van een houten vloer.

Gitterboxen bij Palletcentrale: nieuw of gebruikt

Bij de Palletcentrale varieert het aanbod en kunt u gitterboxen zowel nieuw als gebruikt kopen. Een goede gebruikte gitterbox doet in toepasbaarheid niet af aan een nieuwe gitterbox. Dus kan in veel gevallen prima ingezet worden, tegen een aantrekkelijk tarief.

Gitterbox afmetingen

De standaard afmetingen van een gitterbox zijn 80 x 120 cm, met een gewicht van ongeveer 60 kg. Deze veelgebruikte ladingdrager is een essentieel onderdeel van diverse logistieke processen. Gitterboxen zijn ideaal voor het vervoeren en opslaan van zowel zware ladingen als losse materialen, waardoor ze ook bekend staan als gaascontainers of draadcontainers. Met hun robuuste constructie en handige afmetingen zijn gitterboxen een betrouwbare keuze voor efficiënt transport en georganiseerde opslag.

Gitterbox of gaascontainer online kopen

U koopt uw gitterbox eenvoudig online bij de Palletcentrale. Met eigen vrachtwagens komen wij uw bestelling brengen. Zo garanderen wij een betrouwbare levering. Desgewenst kun u de gitterboxen zelf afhalen.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, of uw aankoop direct online doen. Wij helpen u graag veder.

Veel gestelde vragen over gitterboxen

Gitterboxen zijn stalen gaascontainers waar goederen in opgeslagen kunnen worden. De boxen staan bekend om hun hoge draagvermogen van zo’n 1500kg.

Gitterboxen met een afmeting van 80x120cm wegen ca. 60kg.

Gitterboxen koopt u bij de Palletcentrale. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte gitterboxen aan.