9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Gitterboxen voor opslag

Gitterboxen zijn te gebruiken voor opslag en transport. Veel bedrijven gebruiken deze metalen gaascontainers voor een handige opslag van hun goederen. De gitterbox heeft een meerdere voordelen:

  • Ze zijn stapelbaar en hierdoor kan een enkele opslagplaats efficiënt ingedeeld worden. De vloeroppervlakte wordt volledig uitgenut.
  • Aan de voorkant van gitterboxen zit een opening waardoor goederen uit de box kunnen worden gehaald, of waardoor de box gevuld kan worden. Juist ook als ze opgestapeld zijn.
  • Doordat de gitterbox een draadconstructie heeft kan men eenvoudig zien welke goederen zich in de box bevinden.

GItterboxen zijn ideaal voor het opslaan van zware goederen. U ziet het gebruik ervan dan ook vel terug in dde staalindustrie. Maar ook in andere branches vindt men ze terug en zijn ze goed bruikbaar. Gitterboxen zijn voorzien van een houten vloer.

Nieuw of gebruikt

U kunt gitterboxen zowel nieuw als gebruikt kopen. Bij de Palletcentrale varieert het aanbod en kunt u beiden kopen. Een goede gebruikte gitterbox doet in toepasbaarheid niet af aan een nieuwe gitterbox. Dus kan in veel gevallen prima ingezet worden, tegen een aantrekkelijk tarief.

Gitterbox online kopen

U koopt uw gitterbox eenvoudig online bij de Palletcentrale. Met eigen vrachtwagens komen wij uw bestelling brengen. Zo garanderen wij een betrouwbare levering. Desgewenst kun u de gitterboxen zelf afhalen.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, of uw aankoop direct online doen. Wij helpen u graag veder.

Veel gestelde vragen over gitterboxen

Gitterboxen zijn stalen gaascontainers waar goederen in opgeslagen kunnen worden. De boxen staan bekend om hun hoge draagvermogen van zo’n 1500kg.

Gitterboxen met een afmeting van 80x120cm wegen ca. 60kg.

Gitterboxen koopt u bij de Palletcentrale. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte gitterboxen aan.