9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Palletdozen

Palletdozen, ook wel palletiseerbare containers genoemd, zijn stevige kartonnen dozen die speciaal zijn afgestemd op de afmetingen van europallets, blokpallets en containerpallets. We hebben diverse soorten palletdozen beschikbaar. Bestel uw palletdozen eenvoudig online. Vragen over de palletdoos die u wilt kopen? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Palletdozen van goede kwaliteit voor veilig transport

Bij Palletcentrale begrijpen we het belang van duurzame en betrouwbare verpakkingen voor uw opslag en transport. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige palletdozen die voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Palletdozen of exportdozen, worden vaak gebruikt in de logistiek en de distributie van goederen, met name bij het transporteren van grote hoeveelheden producten. Ze bieden een efficiënte en veilige manier om goederen te stapelen en te beschermen en camoufleren tijdens opslag en transport. Perfect geschikt om te gebruiken voor producten die net wat extra bescherming nodig hebben.

Palletdozen voor diverse logistieke toepassingen

Palletdozen passen precies op een pallet. Een grote palletdoos die een hele pallet vult, of meerdere kleine palletdozen die goed stapelbaar zijn om op deze wijze samen een pallet te vullen. Zo stapelt u met een palletdoos de pallet stabiel en efficiënt vol met goederen en benut u de ruimte optimaal.

Kartonnen palletdoos als overdoos

Naast hun gebruikelijke rol als solide transportverpakking, dienen kartonnen palletdozen ook als overdoos. Dit gebruik stelt je in staat om moeiteloos meerdere kleinere verpakkingen te verzenden. De voordelen: jouw producten worden uitstekend beschermd en blijven stevig verpakt, waarbij je geen wikkelfolie nodig hebt om je zending bij elkaar te houden. Ook voor een kostbare verzending die beschermd dient te worden tegen nieuwsgierige ogen, zijn kartonnen overdozen een goede uitkomst. Bescherming, stabiliteit en gemak komen samen in één doos.

Palletdozen online kopen bij Palletcentrale

Bij Palletcentrale kunt u uw palletdozen online kopen. U profiteert van de eenvoudige bestelwijze en kunt direct online afrekenen, of betalen op rekening. Ook als u uw palletdoos online bestelt, kunt u rekenen op de goede service van onze medewerkers. De Palletcentrale is al meer dan 50 jaar een betrouwbare leverancier. Neem bij twijfel altijd contact met ons op: wij helpen u graag.

Veel gestelde vragen over palletdozen

Een palletdoos is een speciaal ontworpen doos die is bedoeld om goederen te verpakken en te vervoeren op een pallet. Het is een grote doos die is ontworpen om te passen op de afmetingen van een standaardpallet, meestal een Europallet of een blokpallet.