9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €675,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Keuze uit verschillende specificaties

Pallets van houtvezel zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit nieuwe pallets of tweedehands varianten. Afhankelijk van het draagvermogen dat u nodig heeft, kunt u een keuze maken uit het ruimte aanbod. Vergelijk de verschillende afmetingen met elkaar en bepaal zelf welke vezelpallet u nodig heeft. Komt u er niet helemaal uit of heeft u een vraag? Dan helpen onze specialisten u graag verder met persoonlijk advies.

Online houtvezelpallets (ver)kopen?

Wilt u graag houtvezelpallets inkopen of verkopen? In beide gevallen kunt u terecht bij Palletcentrale! Wilt u uw pallets verkopen? Wij nemen graag tweedehands pallets van u over, maar u kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht om houtvezelpallets bij ons te kopen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen graag de mogelijkheden. Houtvezelpallets zijn ontzettend populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dankzij de vele voordelen van dit unieke materiaal zijn pallets van geperste houtvezels al jarenlang favoriet. Vergelijk de verschillende afmetingen met elkaar en bepaal welk draagvermogen u precies nodig heeft. Wanneer u dit in kaart heeft gebracht ziet u direct een overzicht van de producten die voldoen aan uw eisen en wensen. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om houtvezelpallets aan te schaffen bij Palletcentrale!

Veelgestelde vragen houtvezelpallets

Ja, een houtvezelpallet voldoet aan de ISPM-15 eisen en hoeft niet extra behandeld te worden. Houtvezelpallets zijn standaard geschikt voor internationaal transport.