9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

H1 pallets

H1 pallets nodig? U kunt natuurlijk bij Palletcentrale H1 pallets kopen. Zowel nieuwe als gebruikte pallets zijn bij ons verkrijgbaar in de shop. Online kunt u de officiële poolversie bestellen. Deze voldoet aan de eisen van het Europese Handelsinstituut. De pallets zijn dan ook voorzien van het officiële GS1 keurmerk. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het kopen van H1 pallets? Geen probleem! Onze klantenservice staat al meer dan 50 jaar voor u klaar om vragen te beantwoorden.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Wat zijn H1 pallets?

De Europallet H1 kunststof pallet GS1 versie. Deze Euro H1 pallet GS1 (800 x 1200 x 160 mm) is de palletpool voor de Europese levensmiddelenindustrie. Dit is de H1 kunststofpallet met randen (7 mm) en centreernokken op het bovendek. Deze centreernokken op het bovendek van de H1 pallet zorgen ervoor dat de Euronorm stapelbakken van 400 x 600 mm stapelgewijs gecentreerd kunnen worden. Er kunnen 4 stapels Euronorm stapelbakken 400 x 600 mm op de kunststof H1 pallet gezet worden. De H1 pallet is zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar.

H1 pallets met GS1 stempel

De officiële poolversie van de H1 pallets heeft een GS1 stempel, zoals door het Europese Handelsinstituut voorgeschreven. Met dit GS1 keurmerk is de H1 pallet toepasbaar binnen de Europese palletpool. De H1 kunststofpallet (met GS1 keurmerk) heeft een gewicht van 18 kg voor poolbaarheid en tarreren.

De hygiëne pallet H1 met beveiligingsrand en centreernokken op het bovendek is gemaakt uit HDPE-materiaal. De temperatuurbestendigheid van deze Kunststof Europallet H1 Hygiëne pallet is van: – 40 graden C tot + 70 graden C.

  • Statisch draagvermogen : 5.000 kg
  • Dynamisch draagvermogen : 1.250 kg.
  • Racking draagvermogen : 1.000 kg.

Kunststof Circular Hygiëne H-2.O pallet

Ook hebben wij de Kunststof Circular Hygiëne H-2.O pallet in ons assortiment beschikbaar. Het betreft een pallet welke herbruikbaar en recyclebaar is op het moment dat de pallet afgeschreven wordt. Door de pallet in te leveren ontvangt u een vergoeding, omdat de pallet als grondstof gebruikt kan worden voor nieuwe pallets. Daarnaast beschikt de circular pallet over de exacte Euro afmetingen, namelijk 1200 x 800 x 145 mm.

De circular pallet is zeer bruikbaar voor automatische transportsystemen door zijn veel voorkomende afmeting en het lage gewicht van 12,5 kg. Ook is deze hygiëne pallet food approved door de gebruikte grondstof. De pallet is onder andere gemaakt van de grondstof EVAL LT 182 B, wat geschikt is voor direct voedsel contact.

De temperatuurbestendigheid van deze kunststof pallet ligt tussen: -20 graden C tot +50 graden C. Daarnaast beschikt het over de volgende draagvermogens:

  • Statisch draagvermogen: 5000 kg
  • Dynamisch draagvermogen: 1250 kg
  • Stelling draagvermogen: 1000 kg

Bestel H1 pallets via onze webshop!

Wilt u advies over de aanschaf van een H1 pallet of H1 pallets? Neem direct contact op met onze klantenservice en we helpen u graag verder.

Veel gestelde vragen over H1 pallets

H1 pallets zijn kunststof pallets en worden ook wel hygiëne pallets genoemd. Ze zijn veelgebruikt in de levensmiddelenindustrie doordat ze niet poreus zijn en niet splinteren.

Zowel nieuwe als gebruikte H1 pallets kan je bij Palletcentrale.nl kopen. Deze voldoen aan de eisen van het Europese Handelsinstituut en zijn verkrijgbaar vanaf €22,50.

Bij Palletcentrale.nl ben je aan het juiste adres om overtollige H1 pallets te verkopen. Vanaf 50 stuks komen wij deze graag bij je ophalen.

De afmetingen van H1 pallets zijn 800 x 1200 x 160 mm. Daarbij zijn de randen 7 mm.