9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Stellingvlonders

Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Stellingvlonders nodig

Stellingvlonders worden in magazijnen gebruikt voor de opslag van producten. De vlonders kunnen gebruikt worden om losse producten op te slaan of om afwijkende palletmaten op te slaan. De Palletcentrale levert vlonders in standaardmaten of geheel afgestemd op uw wensen; alles is mogelijk. Wij maken de vlonders standaard van Noord Europees geschaafd of ongeschaafd vurenhout, echter is iedere gevraagde houtsoort mogelijk.

Heeft u vlonders nodig? Neem contact met ons op voor een passende offerte!

ISPM15 stellingvlonders

Alle stellingvlonders kunnen wij ook HT (HeatTreated) leveren conform ISPM15 richtlijnen. Bij het exporteren buiten Europa zijn de ISPM15 normen een vereiste. Wilt u weten aan welke regelgeving de vlonders moeten voldoen? U kunt hier de internationale eisen terugvinden.

Veel gestelde vragen over stellingvlonders

U kunt stellingvlonders kopen bij de Palletcentrale. De Palletcentrale verkoopt stellingvlonders in standaardmaten. Desgewenst kunnen uw stellingvlonders volledig naar uw wens gemaakt worden.

Stellingvlonders lenen zich uitstekend voor de opslag van goederen binnen een magazijn. 

De Palletcentrale is in staat om uw stellingvlonders te laten voldoen aan de ISPM 15 eisen. Het hout zal dan een HT-behandeling ondergaan. Hierdoor kunnen de stellingvlonders getransporteerd worden buiten Europa.