9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Afdekzeilen

Bent u op zoek naar afdekzeilen? Dan bent u bij de Palletcentrale aan het juiste adres! Wij verkopen afdekzeilen in verschillende maten. Ziet u uw maat er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u verder helpen.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Afdekzeilen kopen

Bent u op zoek naar afdekzeilen? Dan bent u bij Palletcentrale aan het juiste adres! Wij verkopen afdekzeilen in verschillende maten. Een stevig afdekzeil om uw goederen af te dekken. Het PVC afdekzeil is 100% waterdicht. Het zeil is geschikt voor o.a. palletranden en aardappelkisten. De afdekzeilen zijn gemaakt van PVC ca. 650 gr/m2. Alle hoezen zijn op de onderzijde voorzien van 14 RVS zeilringen om deze vast te zetten aan de kist. De minimale afname voor de afdekzeilen is 6 stuks.

Verschillende soorten

Wilt u een andere kleur, afmeting of afwerking? Ook dit is mogelijk bij de Palletcentrale. De levertijd van het afdekzeil is 5 werkdagen. Er zijn verschillende soorten afdekzeilen; standaard en premium.

Daarnaast levert de Palletcentrale ook rekkers en haken om het afdekzeil mee te bevestigen.

Maak kennis met de Palletcentrale

Palletcentrale is al ruim 50 jaar een begrip op het gebied van in- en verkoop van gebruikte pallets. Maar ook afdekzeilen behoren tot het assortiment van de Palletcentrale. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Bestel deze dan direct in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via het telefoonnummer +31 (0) 168 357010 of stuur een e-mail naar info@palletcentrale. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Veel gestelde vragen over afdekzeilen

Afdekzeilen koopt u bij de Palletcentrale. Er zijn twee verschillende afmetingen in het assortiment opgenomen. Deze afmetingen zijn 80×120 cm en 100x120cm, wat standaard afmetingen zijn voor palletranden en aardappelkisten.

De afdekzeilen zijn gemaakt van PVC kunststof, waardoor de zeilen 100% waterdicht zijn. De zeilen zijn aan de onderzijde voorzien van ringen. Door gebruik te maken van bevestigingshaken en rekkers kunnen de zeilen door middel van de ringen vastgezet worden aan de betreffende kist.