8 ,9
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 8,9
Gratis verzending v.a. €550,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Moderne automatische palletlijn

De Palletcentrale maakt nieuwe pallets in de moderne productie vestiging in Sas van Gent. De snelle palletlijn samen met de slimme interne logistieke processen zorgen dat de pallets tegen de beste prijs geleverd kunnen worden.

Direct uit onze fabriek kan je houten pallets kopen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw maat en model bestellen in onze online shop. Naast verkoop van nieuwe pallets van hout, doen we dat ook van kunststof pallets. Een groot deel maken we zelf. Dit maakt dat we de voorraad volledig in eigen hand hebben.

Zo kunnen we beloftes maken aan de klant die we altijd waarmaken. Al meer dan 50 jaar komen wij onze afspraken na aan de klant.

Nieuwe houten pallets op maat leverbaar

Naast de standaard nieuwe houten pallets maken wij alle typen en afmetingen pallets geheel aan de hand van de specificatie die je aan ons doorgeeft. Wil je een bepaald gewicht op een pallet kunnen laden? Geen probleem, wij hebben altijd een ruime voorraad.

Met ruim 500.000 pallets kunnen we voor bijna alle transport zaken een oplossing op maat leveren. Dit doen we altijd samen met jou als klant.

Loop je zelf tegen een probleem aan? Nieuwe pallets kopen? Neem dan direct contact met ons op voor een oplossing op maat.

ISPM15 houten pallets

Alle houten pallets kunnen wij ook HT (Heat Treated) leveren volgens ISPM15 normen. Bij export buiten Europa is dit een eis. De Stichting Markering Houten Verpakkingen heeft op haar website alle regels staan waar houten pallets aan moeten voldoen.

Nieuwe houten pallets kopen

Ben je op zoek naar net die ene maat nieuwe houten pallet? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Als leider in de verkoop van nieuwe en gebruikte houten pallets kunnen we altijd een oplossing bedenken.

Ben je nog in het bezit van een paar oude houten gebruikte pallets? Bel ons gerust, want wij kunnen hier altijd gebruik van maken in onze shop. Heb je veel pallets? Dan komen komen we ze zelfs gratis ophalen.

Plaats je bestelling of vraag een offerte aan voor nieuwe houten pallets en wij komen zo snel mogelijk bij je langs om je bestelling af te leveren.