9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Nieuwe houten pallets

Nieuwe houten pallets kopen? Houten pallets zijn snel online te bestellen bij de Palletcentrale. Bij ons kunt u terecht voor alle typen en maten nieuwe pallets. Zo weet u zeker dat het transport van uw goederen op geschikte pallets wordt plaatsvindt. Wij beschikken over een eigen fabriek, gevestigd te Sas van Gent. Hier produceren wij alle nieuwe pallets en kunnen wij houten pallets op maat laten maken. Dit is perfect als u speciale wensen heeft voor het transport van goederen. Of als u pallets wilt gebruiken voor het opslaan van spullen. Wilt u meer weten over een maatwerk pallet? Vraag direct een offerte aan! Wij helpen u graag. Bij Palletcentrale zit u goed voor verschillende soorten pallets, nieuw en gebruikt.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Moderne automatische palletlijn

De Palletcentrale maakt nieuwe pallets in de moderne productie vestiging in Sas van Gent. De snelle palletlijn samen met de slimme interne logistieke processen zorgen dat de pallets tegen de beste prijs geleverd kunnen worden.

Direct uit onze fabriek kunt u nieuwe pallets kopen. Het enige wat u hoeft te doen is uw maat en model bestellen in onze online shop. Naast verkoop van nieuwe pallets van hout, doen we dat ook van kunststof pallets. Een groot deel maken we zelf. Dit maakt dat we de voorraad volledig in eigen hand hebben.

Zo kunnen we beloftes maken aan de klant die we altijd waarmaken. Al meer dan 50 jaar komen wij onze afspraken na aan de klant. Nieuwe pallets bestellen doet u bij Palletcentrale!

Nieuwe houten pallets op maat leverbaar

Naast de standaard houten pallets maken wij alle typen en afmetingen pallets geheel aan de hand van de specificatie die u aan ons doorgeeft. Wilt u een bepaald gewicht op een pallet kunnen laden? Geen probleem, wij hebben altijd een ruime voorraad.

Met ruim 500.000 pallets kunnen we voor bijna alle transport zaken een oplossing op maat leveren. Dit doen we altijd samen met u als klant.

Loopt u zelf tegen een probleem aan, of wilt u direct nieuwe pallets kopen? Neem dan direct contact met ons op voor een oplossing op maat. Nieuwe pallets bestellen die volledig aansluiten op uw wensen is snel en eenvoudig gedaan.

ISPM15 houten pallets

Alle houten pallets kunnen wij ook HT (Heat Treated) leveren volgens ISPM15 normen. Bij export buiten Europa is dit een eis. De Stichting Markering Houten Verpakkingen heeft op haar website alle regels staan waar houten pallets aan moeten voldoen.

Nieuwe houten pallets kopen

Wilt u nieuwe pallets kopen en bent u op zoek naar een leverancier? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Als leider in de verkoop van nieuwe en gebruikte houten pallets kunnen we altijd een oplossing bedenken. Ook wanneer het afwijkende maten betreft kunt u bij ons terecht. Wij leveren ook pallets op maat, wanneer de aanvraag voldoende aantallen betreft.

Bent u nog in het bezit van een paar oude houten gebruikte pallets? Bel ons gerust, want wij kunnen hier altijd gebruik van maken in onze shop. Heeft u veel pallets? Dan komen komen we ze zelfs gratis ophalen. Wilt u nieuwe pallets kopen en oude pallets inleveren, dan kunnen wij dit combineren. Of het nu om pallets nieuw of gebruikt gaat, bij Palletcentrale bent u aan het juiste adres!

Plaats uw bestelling of vraag een offerte aan voor nieuwe houten pallets en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw bestelling af te leveren. Wilt u toch geen pallets kopen? Naast de verkoop van pallets is het ook mogelijk om pallets te huren.

Veelgestelde vragen over Nieuwe houten pallets

Nieuwe houten pallets voldoen niet standaard aan de ISPM15 normen. Desgewenst kunnen wij nieuwe houten pallets wél leveren volgens de ISPM15 normen. Wanneer nieuwe houten pallets voor internationaal transport benodigd zijn moeten deze een HT-behandeling gehad hebben.

Nieuwe houten pallets komen vers vanuit de productie en zijn daarom ongebruikt. De pallets hebben geen enkele vorm van schade en zullen voor het eerst gebruikt gaan worden.