9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Pallets op maatBlokpallet 74x97cm, open, nieuw

Bent u op zoek naar een Pallet op maat? Bij de Palletcentrale bent u aan het juiste adres. In onze fabriek produceren wij efficiënt grote aantallen maatwerk pallets voor u. Welke u uit voorraad kunt bestellen. Ben u juist op zoek naar een kleinere series maatpallets? Dan kan Bode Packaging, lid van de Palletcentrale Groep, voor u pallets op maat produceren. Wij komen graag met u in contact om samen een mooie pallet te realiseren die aansluit op uw behoeftes.

Productie maatwerk pallets

Bij de Palletcentrale bent u aan het juiste adres voor een constante aanlevering van uw maatwerk pallets. Bent u op zoek naar grotere aantallen pallets? Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

U kunt de gewenste eigenschappen van uw pallet doorgeven en wij maken in onze fabriek de pallets geheel op maat volgens uw wensen. U kunt ook gebruik maken van onze expertise om de pallet zo te maken dat deze perfect tot zijn recht komt in uw supply chain. Onze accountmanagers helpen u graag verder!

Industriële pallets op maat

Bent u op zoek naar een meer industriële pallet die ingezet kan worden als onderdeel van bijvoorbeeld een exportverpakking. Pallets op maat geschikt voor zware objecten bijvoorbeeld. Bode Packaging, onderdeel van de Palletcentrale Groep, is dé partner op het gebied van dit type pallets, skids en vloeren.

Ook kunnen zij kleinere series maatwerk pallets met specifieke eigenschappen perfect voor u in productie nemen.

Onze specialisten vertellen u graag meer over de beste pallet op maat voor uw situatie. Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers.

accountmanager
Gert Klein Accountmanager