Werken bij de Palletcentrale

SAMEN GROEIEN

Samen laten wij jou groeien bij de Palletcentrale. Dankzij onze mensen kan ons bedrijf ook groeien. Wij investeren in jouw kansen. In opleidingen en cursussen én in jouw kansen op de werkvloer. Groei in je functie. Bekijk Alle vacatures »

Meer over ons:
Jouw ontwikkeling voorop »
Gezond & ambitieus »
Duurzaam & neutraal »
Sociaal & maatschappelijk »

 

JOUW ONTWIKKELING VOOROP

investeren in ideeen

Binnen jouw werk moet er altijd ruime zijn voor ontwikkeling. Dit kan met opleidingen en cursussen, maar ook met toffe projecten en uitdagingen in jouw werken. Kom met ideeën, je krijgt de ruimte om ze uit te voeren. Daag ons, maar vooral ook jezelf uit. Als jij groeit, groeien wij ook.

GEZOND & AMBITIEUS

hoofdkantoor

Ons bedrijf is gezond en we hebben grote ambities. Wij proberen altijd door te groeien, samen met onze medewerkers. We proberen daarom ook even goed de ambities van onze medewerkers te ondersteunen.

DUURZAAM & NEUTRAAL

Duurzaam en neutraal

Duurzaamheid zit in ons DNA. Met het innemen, repareren en verkopen dragen wij al meer dan vijftig jaar bij aan een circulaire economie. Niet alleen ons product is duurzaam. Wij investeren doorlopend in de duurzaamheid van ons bedrijf én onze werknemers. Voor de omgeving van onze medewerkers én voor de generaties na ons.

SOCIAAL & MAATSCHAPPELIJK

Jeugdactiviteiten, het verenigingsleven, wij proberen het goed te ondersteunen. We voeren een helder beleid. Ook op de arbeidsmarkt trekken wij dit door. We zijn er voor alle werkzoekenden, ook voor hen die verder van de arbeidsmarkt staan. We zijn een gecertificeerd leerbedrijf, betrekken studenten in onze projecten. Onder onze collega’s bevinden zich altijd gewaardeerde Wjong medewerkers.

 

SOLLICITEREN BIJ DE PALLETCENTRALE?

Neem een kijkje bij onze vacatures. Interesse? Neem gewoon eens contact op of solliciteer direct! Samen kijken wij of de functie bij jou past. Ook open sollicitaties zijn welkom. wij staan altijd open voor nieuwe collega’s!

Alle vacatures bekijken »