Palletcentrale neemt deel in Circular Plastics Alliance.

PCG Circular Plastic

Palletcentrale gaat als partner deelnemen in Circular Plastics Alliance, een nauw samenwerkingsverband van een breed scala aan bedrijven, die actief zijn in verschillende branches zoals de bouw-, logistiek-, verpakkings- en tuinbouwsector.

Circular Plastics Alliance zet zich in om wereldwijd oplossingen voor duurzame verpakkingen te ontwikkelen en te produceren. Samen gaan we voor het ontwikkelen van innovatieve producten en nieuwe standaarden in de keten. Denk bijvoorbeeld aan een solide lichtgewicht kunststof display pallet om producten in de retail op te presenteren. Deze display kan continue opnieuw worden ingezet. De doelstelling van de Palletcentrale sluit naadloos aan bij Circular Plastics Alliance.

De Palletcentrale is als marktleider op het gebied van gebruikte pallets al 51 jaar de stimulator van hergebruik. De gebruikte pallets worden ingezameld, opgekocht en na een grondige inspectie hergebruikt. Recycling in optima forma.

Wij geloven in de Circular Plastics ketensamenwerking met erkende bedrijven. Ieder is marktleider in een specifieke branche. Wij vergroten onze kennis op het gebied van circulaire kunststof recycling. Deze kennis gaan wij delen met onze klanten.