9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Gesloten euroboxen

Gesloten euroboxen zijn perfect voor zowel het vervoeren van goederen als de opslag ervan. Door de stevigheid en stabiliteit van deze boxen zijn zij perfect om gestapeld te worden. Door de kleine inkepingen in de boxen wordt de stabiliteit behouden en zullen zij niet omvallen. Dit alles en nog meer krijg jij met de gesloten euroboxen van Palletcentrale! Met onze boxen kan jij met gemak jouw magazijn, opslagruimte of kelder ordenen. De gesloten boxen van Palletcentrale zijn gemaakt van het kunststof polypropeen (PP). Hierdoor zijn onze boxen perfect voor het vervoeren en opslaan van levensmiddelen zoals groente en fruit. Uiteraard zijn onze boxen ook zeer geschikt voor het verplaatsen van kleine goederen die niet passen op een pallet.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Ben jij nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden van onze gesloten euroboxen? Wil jij graag dat één van onze specialisten jou van meer informatie voorziet? Dit doen wij graag! Neem simpelweg contact met ons op door te bellen naar +31 168 357 010 en krijg het advies wat jij zoekt.

Gesloten stapelboxen of euroboxen

De gesloten boxen van Palletcentrale voldoen aan de eisen van de euronorm—vandaar de naam ‘euroboxen’. De euronorm is een gestandaardiseerde maatvoering voor kunststof bakken. Deze maatvoering wordt door heel Europa gebruikt—hierdoor weet jij zeker dat de boxen van Palletcentrale goed in het ruim van een vrachtwagen passen. Onze boxen voldoen niet alleen aan de euronorm, zij zijn bovendien zuur- en loogbstendig, koud- en warmte bestendig én geschikt voor transportbanden.

Onze gesloten boxen beschikken over afmetingen van 60 x 40 x 32 cm en een volume van 66 liter. De boxen zijn voorzien van een gladde binnenkant waardoor zij zeer geschikt zijn voor het opslaan en vervoeren van diverse goederen. De gesloten boxen zijn te verkrijgen in staffelprijzen. Vraag simpelweg een offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel.

Gesloten euroboxen bestellen bij Palletcentrale

Heb jij één van de gesloten euroboxen van Palletcentrale uit gekozen? Plaats dan eenvoudig de box in jouw winkelmandje en start met het betaalproces. Bij Palletcentrale kan jij een bestelling plaatsten wanneer het bestelbedrag hoger is dan €175,-. Bij een bestelling van meer dan €550,- komen wij zelf gratis de gesloten euroboxen bij jouw thuis of op het bedrijf bezorgen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de boxen bij ons op te komen halen. Wij zijn gevestigd in diverse locaties in Nederland dus kijk via ons eenvoudig overzicht welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit.