9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houten kuubskisten

Bent u op zoek naar houten kuubskisten om uw producten veilig en verantwoord te exporteren of op te slaan in een magazijn? Bij Palletcentrale.nl hebben wij een groot assortiment aan kuubskisten, waaronder de houten variant. Houten kuubskisten staan ook wel bekend als exportkisten. Dat komt omdat zij door hun kubus vorm uitermate geschikt zijn voor de export. Ze zijn handig in vervoer, stapelbaar en door stevige deksel goed af te dekken.
Helaas, er zijn geen producten gevonden!

Houten kuubskisten kopen

Met een houten kuubskist bent u verzekerd van een goede kist die voldoet aan alle eisen van de ISPM 15 voor internationaal transport. Bovendien is hout een duurzaam product en kunt u er garant op staan dat uw producten veilig zijn of u deze nu opslaat of exporteert. Daarnaast zijn de houten kuubskisten al verkrijgbaar vanaf een gewicht van 50 kilogram wat uw kosten uiteindelijk weer wat verlaagt. Op dit moment kunt u houten kisten bestellen met de volgende formaten:

  • 110 x 110 x 64 cm
  • 110 x 110 x 109 cm
  • 210 x 110 x 109 cm

Heeft u een afwijkend formaat nodig? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Grote voorraad bij Palletcentrale.nl

Bij Palletcentrale.nl vindt u kisten en pallets in alle soorten en maten. Ons assortiment is ontzettend uitgebreid en wij hebben veel producten op voorraad. Heeft u dus snel een houten kuubskist nodig? Geen probleem. Houten kuubskisten zijn leverbaar uit voorraad. Heeft u grote aantallen nodig? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing, zodat u snel van uw aangevraagd houten kuubskisten gebruik kunt maken.

Staat jouw afmeting hier niet tussen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en opties van kuubskisten al dan niet van hout of van een ander materiaal? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.