9 ,0
Palletcentrale wordt beoordeeld met een 9,0
Gratis verzending v.a. €700,-
100% beschikbaarheidsgarantie
Marktleider in verkoop van nieuwe & gebruikte pallets

Houten kuubskisten kopen

Met een houten kuubskist bent u verzekerd van een goede kist die voldoet aan alle eisen van de ISPM 15 voor internationaal transport. Bovendien is hout een duurzaam product en kunt u er garant op staan dat uw producten veilig zijn of u deze nu opslaat of exporteert. Daarnaast zijn de houten kuubskisten al verkrijgbaar vanaf een gewicht van 50 kilogram wat uw kosten uiteindelijk weer wat verlaagt. Op dit moment kunt u houten kisten bestellen met de volgende formaten:

  • 110 x 110 x 64 cm
  • 110 x 110 x 109 cm
  • 210 x 110 x 109 cm

Heeft u een afwijkend formaat nodig? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Grote voorraad bij Palletcentrale.nl

Bij Palletcentrale.nl vindt u kisten en pallets in alle soorten en maten. Ons assortiment is ontzettend uitgebreid en wij hebben veel producten op voorraad. Heeft u dus snel een houten kuubskist nodig? Geen probleem. Houten kuubskisten zijn leverbaar uit voorraad. Heeft u grote aantallen nodig? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing, zodat u snel van uw aangevraagd houten kuubskisten gebruik kunt maken.

Staat jouw afmeting hier niet tussen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en opties van kuubskisten al dan niet van hout of van een ander materiaal? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.