De Palletcentrale is aangesloten bij Thuiswinkel Zakelijk!

Thuiswinkel Zakelijk is er voor groothandels, leveranciers, fabrikanten en webwinkels die zakelijk verkopen op afstand. Met dit keurmerk geef je vertrouwen aan je klanten. Het gemiddelde orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan een consumentenaankoop. Des te meer reden voor klanten om zeker te weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen!

Wat zijn de voordelen van het Thuiswinkel waarborg voor u als klant?

 • Het bedrijf bestaat echt
  De contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het certificaat.
 • Zakendoen onder Nederlands recht
  De overeenkomst wordt gesloten onder Nederlands recht. Bovendien zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven gemakkelijk vindbaar en niet in strijd met de Nederlandse dwingende wettelijke regels.
 • Helder aanbod: je weet precies wat je koopt
  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 • Overzichtelijk orderproces
  Het orderproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
 • Prijzen zijn duidelijk
  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Je bestelt zakelijk, dus de prijzen zijn exclusief btw. Dit wordt ook duidelijk vermeld.
 • Veilige betaalomgeving
  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
 • Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens
  De webshop heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Periodiek spreekt Thuiswinkel.org de webshop aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails (zie hieronder bij “veiligheid” en “e-mail” hoe Thuiswinkel.org dit borgt).
 • Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter
  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan kom je in drie stappen tot een oplossing. De eerste stap is om bij de webshop te vertellen dat je ontevreden bent. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kun je als tweede stap een melding maken via org/klacht-indienen. Thuiswinkel.org helpt jou verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je als derde stap een geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank. Alleen als het is overeengekomen, kan er ook sprake zijn van arbitrage bij een erkend arbitrage-instituut

Wat zijn de voordelen van Thuiswinkel Zakelijk voor onze webshop?

 • Bekendheid van Thuiswinkel is groot
 • Betrouwbaarheid voor de klant dankzij de uitgebreide certificering
 • Integriteit, dit kenmerk wordt uitgegeven zonder winstoogmerk
 • Deskundigheid, onze toetsen worden uitgevoerd door externe en onafhankelijke bureaus

Kortom alle webwinkels met het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk zijn betrouwbare webshops die eerlijk handelen. Ook de Palletcentrale voldoet aan belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit en wordt jaarlijks gecertificeerd. Plaats nu uw zakelijke bestelling online in onze webwinkel en koop als bedrijf zonder zorgen!