Duurzaam ondernemen? Start met gebruikte pallets, eenvoudiger kan haast niet!

Duurzaam ondernemen staat bij veel bedrijven op de agenda. Hoe kan een bedrijf minder energie verbruiken, Co2-neutraal worden of onderdeel worden van de circulaire economie? Ht is nodig om minder grondstoffen te gaan verbruiken. In rap tempo worden in het bedrijfsleven innovatieve duurzame oplossingen geïntroduceerd. Dat is een goede zaak, want dat er ontwikkelingen op dit gebied nodig zijn dat is duidelijk. Toch zijn er ook voor de hand liggende oplossingen. Één daarvan is het introduceren van de gebruikte pallet. Een 100% circulaire oplossing. Bedrijven die nog geen gebruik maken van gebruikte pallets kunnen hier vaak per direct mee starten. Een directe stap naar meer circulariteit die ook nog eens direct de inkoopkosten verlaagt. Hoe mooi wilt u het hebben?

Zo klaar als een klontje: 100% circulair

Pallets repareren

Wanneer er gesproken wordt van circulair ondernemen kan er sprake zijn van ingewikkelde of transparanter recyclecyclussen. Niet bij de gebruikte houten pallet. Want, transparanter kan het gewoon niet. Houten pallets worden door ons niet als houtafval afgevoerd. Ze worden ingezameld, gesorteerd, indien nodig en mogelijk gerepareerd en gaan vervolgens opnieuw het bedrijfsleven in.

Circulair én CO2-besparend

co2 certificaat palletcentrale

De circulariteit van de gebruikte pallet staat buiten kijf. Maar, ondersteund door een goed logistiek systeem, draagt de gebruikte pallet ook bij aan CO2-besparing. Het maakt het product nog interessanter voor het bedrijfsleven. Eerlijk is eerlijk, als leverancier van gebruikte pallets benoemen wij dit graag. Maar heel bewust hebben wij de CO2-besparing ook aantoonbaar gemaakt. Door onafhankelijk onderzoeksbureau CE Delft is onderzoek uitgevoerd hoe hoog de CO2-besparing is wanneer wij bij klanten gebruikte pallets opkopen én wanneer wij ze juist aan klanten verkopen. Jaarlijks kunnen wij vele certificeren verstrekken.

Vandaag nog starten met duurzaam ondernemen?

Bent u op zoek naar duurzame oplossingen voor uw onderneming en een nieuwe manier van duurzaam ondernemen? De gebruikte pallet is een perfecte oplossing. Hij is eenvoudig te introduceren, levert u kostenbesparingen op en wanneer u samenwerkt met de pallet krijgt u een CO2-besparingscertificaat. Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!