Grootzakelijk: pallets inkopen bij een totaalleverancier

Voor bedrijven uit de grootzakelijke markt bieden wij een totaaloplossing. Alle behoeftes op het gebied van pallets vullen wij samen met u in. Een betrouwbare constante aanvoer van pallets is voor grote bedrijven zeer belangrijk. Een stop in de toelevering van pallets kan een stop in productie betekenen. Maar een goed geplande efficiënte toelevering van pallets betekent ook efficiëntere logistieke processen voor uw bedrijf.

Betrouwbare toelevering pallets

Als geen ander kennen wij het belang van een betrouwbare toelevering van pallets. Zeker als uw bedrijf onder de noemer grootzakelijk valt. Wij garanderen palletbeschikbaarheid. Dit kunnen wij doen dankzij een voorraad van meer dan 500.000 pallets verdeeld over 5 vestigingen in Nederland. Daarnaast hebben wij een palletfabriek. De productie van nieuwe pallets kunnen wij in eigen beheer uitvoeren en zo afstemmen op uw behoefte.

Voor het transporteren van onze pallets maken wij gebruik van 30 eigen vrachtwagens. Zo verzekeren wij onszelf ervan dat de producten op het juiste moment bij uw bedrijf aankomen.

  • Levering uit voorraad 500.000+ pallets
  • Eigen palletfabriek
  • 30 eigen vrachtwagens voor transport

Profiteer van schaalvoordelen

De Palletcentrale is marktleider in de in- en verkoop van gebruikte houten pallets. Daarnaast hebben wij een eigen productielocatie. Door het grote aantal pallets dat wij jaarlijks produceren, inkopen en verkopen kunnen wij grote klanten zeer aantrekkelijke prijzen bieden.

  • De scherpste prijzen voor uw pallets

Totaaloplossing voor grootzakelijke bedrijven

Wij willen u de beste pallets voor uw bedrijfsvoering leveren. Wij kijken mee naar uw logistieke processen. Een accountmanager brengt uw situatie in kaart en komt met een voorstel met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Profiteer van onze jarenlange ervaring en het advies dat wij u graag geven.

U kunt bij de Palletcentrale uw pallets inkopen, maar wij nemen ook uw gebruikte en kapotte pallets af. Deze controleren en repareren wij. Dit betekent dat u niet zelf uw pallets hoeft af te voeren. Dit doen wij voor u. Meer dan eens staat hier ook een vergoeding tegenover.

Wij leveren met eigen vrachtwagens. In overleg kunnen wij ook een trailer aan uw dock koppelen. Zo kunt u efficiënt pallets picken of juist gebruikte pallets direct wegzetten. Dit scheelt niet alleen ruimte. Onze planning zorgt ervoor dat op het juiste moment een nieuwe wagen gereed is om aangekoppeld te worden. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Advies gebaseerd op jarenlange ervaring
  • Afvoer gebruikte en kapotte pallets
  • Efficiënte toelevering
  • Mogelijkheden tot koppelen trailers

Draag bij aan een circulaire economie

Interessant voor grootzakelijk. De mogelijkheden om duurzaam te ondernemen die ontstaan door een samenwerking met de Palletcentrale. Doordat wij uw gebruikte pallets afnemen weet u zeker dat ze een tweede leven krijgen. Hier is ook onderzoek naar gedaan. Wij kunnen u voorzien van een CO2-besparingscertificaat op basis van de samenwerking met de Palletcentrale.

  • Duurzaam ondernemen