Jubileumfeest Palletcentrale

Op zaterdag 15 juni vierde de Palletcentrale het 50-jarig jubileum. Al vijftig jaar kijken we samen met onze klanten naar de toekomst en realiseren we de meest efficiënte palletoplossingen. Slimme oplossingen die zorgen voor kostenbesparingen en een betere bedrijfsperformance. In die periode groeide het bedrijf uit tot een landelijke speler, met vijf vestigingen. Dat hebben we mede te danken aan de inzet van onze medewerkers en het vertrouwen van onze relaties en klanten. Op de bedrijfslocatie in Moerdijk werden daarom ruim zeshonderd bezoekers onthaald op een feest om nooit te vergeten.

Het dak eraf

De middag begon met een sportief spektakel voor alle medewerkers en hun familieleden. Maar er viel meer te beleven. Een racesimulator, likeurproeverij, cocktailbar, VR-experience, sneltekenaar, nagelstyliste, barbier, fotospiegel, kinderentertainment…

Aan het eind van de middag was het tijd voor een borrel. De klanten en relaties schoven aan en er kon heerlijk worden gegeten bij de verschillende foodtrucks. Later opende de trendy PC Club de deuren. Jan Smit, DJ Juvanice en Hot Town – the ultimate party band – brachten de stemming er helemaal in. Het was een onvergetelijke dag.

 

 

50 jaar Palletcentrale: hoe het begon

In 1969 begon de Palletcentrale met pallets verzamelen in de Rotterdamse haven. Die werden gesorteerd en terug geleverd aan producenten. Het vormt de basis van ons bedrijf: gebruikte pallets in- en verkopen. Inmiddels heeft de Palletcentrale vijf locaties, verspreid over Nederland en worden in de ultramoderne palletfabriek in Sas van Gent ook nieuwe pallets geproduceerd. Naast de vier miljoen gebruikte pallets, verkoopt de Palletcentrale jaarlijks twee miljoen nieuwe pallets.